Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy kezdjem el, ha azt se...

Hogy kezdjem el, ha azt se tudja ki vagyok?

Figyelt kérdés
van egy srác a suliban...pünkösdi áhitat volt és az előttem lévő sorba ült 2 székkel arrébb és nem tudom miért de nagyon felfigyeltem rá és ő kb 2x nézett hátra és akkor láthatott engem, aztán megtudtam a nevét és bejelöltem ismerősnek a fb-on, de nem tudom hogy hogy irjak neki mikor foggalma nincs arról hogy ki lehetek...
2013. máj. 23. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
hát írj neki egy bemutatkozó levelet
2013. máj. 23. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:

mi volt a suliban? hova jársz?

amúgy van fogalma, iskolatársa vagy, ezt tudja N

2013. máj. 23. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyen velem is történt, hogy bejelölt valaki(egy lány) akit még soha életemben nem láttam.

Egyszer csak rám írt egyik este.

Így kezdte: "Szia!"

Én visszaköszöntem és már el is kezdtünk üzengetni egymásnak.

Volt pár este, hogy chateltünk, de akkor volt barátja és amikor volt egy kis szünet akkor nagyon érzékeltette, hogy szeretne tőlem valamit, de mire kapcsoltam lett neki másik barátja és nem beszélünk annyit.

Kb. ennyi a történet, tehát nem kell olyan hű de nagy bemutatkozást írni.

Egyszerűen csak szólítsd meg és mehet a kommunikáció mintha találkoznátok az utcán.

2013. máj. 23. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!