Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem fura ez?

Csak szerintem fura ez?

Figyelt kérdés
Sok fiatal, tini csaj olyan csúnya sráccal jár, sőt, van olyan fiatal csaj, aki ilyen vén, ronda csókával állt össze, ellenben engem meg sokszor lerondáznak elutasítanak ilyen fiatal csajok, amikor mások is mondták már, hogy-hogy nincs barátnőm, amikor tök helyes, aranyos, bájos fiú vagyok.
2013. máj. 23. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:
"... helyes, aranyos, bájos fiú ..." pont ez nem kell nekik.
2013. máj. 23. 00:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem minden ám a kinézet..Mellesleg jól mondja az 1-es, nem kell nekeik bájos, aranyos srác.
2013. máj. 23. 00:10
 3/7 Buborék Fejü ***** válasza:
"bájos fiú" hány éves vagy? 8? :D
2013. máj. 23. 00:11
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok: bájosnak a nőknek kell lenni. :D

te rajtad inkább az erő, a magabiztosság látszódjon, meg ne legyél antiszociális, ha ezek megvannak, és nem vagy csúnya, akkor minden rendben, csak ne légy kislányos. :)

2013. máj. 23. 00:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Szóval összefoglalva, a lányok lerondáznak.. de valaki szerint bájos vagy.

Tegyél ki egy képet és eldöntjük melyik igaz :) Most úgy is max 3-4 ember teng-leng a gyk-n, holnapra meg lesz 100 új kérdés.

2013. máj. 23. 00:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok.Nekik lehet hogy ők az adoniszok
2013. máj. 23. 00:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell itt irigykedni a többi fiúra. Mi nem tudjuk hogy nézel ki lehet ez a baj lehet az is hogy segghülye vagy lehet bármi.
2013. máj. 23. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!