Szerintetek szerelmes vagyok belé / tetszés?
JÁJ!
Bocsi, év vége van, ki vagyok akadva, ezt most ne vedd sértésnek, de az ilyen embereket kéne egymás mellé állítani és sorban lelőni!!!
NE A FACEBOOK-ON ÉLD AZ ÉLETEDET!!! Miért nem beszélsz meg vele egy találkozót??? Menjetek el valahova, az értelmesebb, mint hogy a gép előtt tunyulva röhögjetek a semmin!
Meg amúgy tényleg jobb, ha valakit élőben látsz. Láthatod a testbeszédet, hallhatod a hangját, meg eleve LÁTHATOD őt 3D-s életnagyságban, nem pedig csak egy fél szer fél cm-es fényképen, amin mellesleg lehet, hogy nem is ő van!
Én annak a híve vagyok, hogy ha valakit ismersz facebook-on, igyekezz vele élőben is találkozni... Persze vannak olyanok, hogy az ország másik végén lakik vagy nem is ebben az országban, akkor persze nem megoldható, de alap esetben tényleg jó, ha találkozol is vele, nem??? Amúgy biztos tetszik neked, ezt te tudod!:)))
Beszélgessetek többet és szerintem összehozhatnátok tényleg egy talit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!