Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok az internetes...

Mit gondoltok az internetes ismerkedésről?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A férjemet társkereső oldalon találtam meg 5 éve
2013. máj. 21. 17:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha az ismerkedést párkapcsolat szempontjából nézzük, akkor nem tartom túl valószínűnek, hogy itt találom meg életem párját. Viszont barátkozni szívesen barátkozok. Ha valakinek esetleg van kedve beszélgetni.... =)

(Az internetes ismerkedésről csak annyit, hogy sajnos már nem egyszer pórul jártam. Mindenesetre legalább kicsit edzettebb lettem randizás terén :) Nem az a probléma, hogy nem találok élőben olyan férfit, akinek tetszenék és nekem is tetszene, hanem nem vagyok az a gyakran eljárogatós fajta).

17L

2013. máj. 21. 17:46
 13/15 anonim ***** válasza:

eddig mindig rosszakat fogtam ki

de van olyan ismerősöm akinek pl a férje lett, chaten ismerték meg egymást.

:)

ki lehet fogni jót is, csak szerencse kell hozzá meg némi önismeret, hogy milyet is szeretnénk és csak olyat keresni.

2013. máj. 21. 17:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Anno nem hittem benne, hogy működőképes. Haverokat akartam szerezni (határozottan nem akartam kapcsolatot) ennek ellenére beszelgettem 1-2 sráccal, ugyan találtam haverokat, de egyúttal szerelmes is lettem akaratom ellenére :) már fél éve együtt...
2013. máj. 21. 18:45
 15/15 A kérdező kommentje:
És mit írjak a lánynak?
2013. máj. 21. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!