Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért akarnátok, és miért nem...

Miért akarnátok, és miért nem akarnátok így ismerkedni egy számotokra jelenleg még tök idegen pasival?

Figyelt kérdés
Tegyük fel ismeretlenül rátok írok itt (és írtam is már jó páratokra), hogy szeretnék veletek megismerkedni. Ki az akit ez alapból hidegen hagyna, és ki lenne benne, ha mondjuk egy városban élünk, és nagyjából korban is passzolunk egymáshoz?

2013. máj. 21. 00:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Barátokat szívesen fogadok a netről, de önjelölt Don Juanokat nem.
2013. máj. 21. 01:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Csak katonákkal ismerkedek, és itt nekem ki is merült ez a dolog:D Ha helyes vagy, és katona, akkor bbeszélgetek, ellenkező esetben nem pazarolom az időmet.
2013. máj. 24. 09:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem azok a férfiak szimpatikusak akik, a kérdés/válasz kapcsán kezdenek el ismerkedni. És így fokozatosan haladunk, nem rámenősen, hogy ma ráérek-e találkozni, vagy ilyesmi. Az se baj, ha nem egy városban élünk, de azért "belátható" távolságon belül legyen és az se baj, ha korban nem nagyon passzolunk.
2013. máj. 24. 11:47
 14/14 A kérdező kommentje:

13-as

Köszönöm az őszinte válaszodat, egy igazán értelmes, kedves nőnek látszol. Nem is kezdek el PM-et írogatni neked, mert az akkor nyilván már tolakodó lenne számodra. Helyette akkor annyit, hogy én Bp-en élek, 29 éves vagyok.

12-es

Akkor én kiestem a lehetséges jelöltek közül... nem vagyok katona.

2013. máj. 25. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!