Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan találjam meg azt a lányt?

Hogyan találjam meg azt a lányt?

Figyelt kérdés
1 szép napon épp haza fele mentem és a buszmegállóba megláttam egy nagyon szép lányt. Lányok terén én kategorizálok.(férfi társaim tudják ezt) Ez a lány pedig pont abba a kategóriába tartozik amit, nem lehet elfelejteni. De, hagyjuk is ezt. Fél évre rá végre megtaláltam teljesen véletlenül egy disco party képei közt. De, sajnos nem lájkolta senki a képet és még csak nem is írtak alá...semmi. Hogy tudnám megtudni a nevét?

#randi #nő #lány #csaj #találkozás #szerelem #szépség #lány keresés #hogyan találjam meg azt a lányt
2013. máj. 20. 22:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

1: gyönyörű, feleségnek való/barátnő (komolyabb kapcsolat)

2: szép, akivel járnék kb 1-2 hetet de, nem tartósan

3: ribancok 1 éjszakás

2013. máj. 20. 23:43
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
miez a fassag hogy az a csaj aki szeret bulizni es tancolni az nem erdemes????akkor menjetek keressetek biologus meg kemikus csajokat, azok biztos erdemesebbek.:D
2013. máj. 21. 00:13
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Jaj, hát akkor csak külsőt kategorizálod....én azt hittem, valami komolyabb dolog.

Egyébként ezek a kategóriák nettó hülyeségek. Nem biztos, h a gyönyörű lány az már feleségnek való is egyből. Ha már olyan gyönyörű, biztos nem fog leragadni egy pasinál, mindenkit kipróbál, naná, jól is teszi. Aztán majd olyan 30-35 körül, amikor már jól kiszórakozta magát a pasikkal, és maradt még valami a szépségéből, hozzámegy egy olyan pasihoz, aki tele van pénzzel. És mindenki boldog. csak a kategóriák felállítója nem. Mert amíg azon sír, h a gyönyörűszép rá se néz, addig elszalaszt egy csomó szép lányt, aki boldogan hozzámenne és még értékelné is őt.

Amúgy válaszoltam neked korábban,remélem sikerül megtalálnod a csajt. Majd írd meg ide.

2013. máj. 21. 08:57
 14/19 A kérdező kommentje:

Oroszka ezt adom én is:)

Hát de most kategorizálni kell nem? Az oké abba igazad van amit leírtál, de akivel szoba állnék komolyabban vagy terveznék vele hosszabb távra úgy értem vagy egyáltalán nem terveznék vele. Tehát lehet van olyan lány h hülye meg minden de kinézetre elbírnám viselni hosszabb távon is. ÉRTED?:D

2013. máj. 21. 16:09
 15/19 A kérdező kommentje:
Megvan a csaj:D Nem kémikus, nem biológus sajnálom.....:((((( De, szereti a bulikat tömegével, akár csak én:D
2013. máj. 23. 10:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Na mi lett azóta? Összejöttetek? :)
2015. nov. 5. 15:01
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem, kiderült ku rvás
2015. nov. 30. 18:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Milyen meglepő.
2015. nov. 30. 19:13
 19/19 A kérdező kommentje:
de nem gáz, azóta olyan csajjal vagyok együtt aki a feleségem lesz :) ilyen kamuházasságon már el is vettem :D
2015. dec. 14. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!