Mikről kérdezzem? Hogyan közeledjek felé, hogy ne találjon idegesítőnek?
Figyelt kérdés
Hétvégén részt fogok venni egy házi buli féleségben , kevés emberrel. A lényeg ,hogy ott lesz egy fiú akivel nem ismerjük egymást ( legjobb baratom haverja) és hát az elmeséltek alapján nagyon tetszik, már láttam élőben , csak ő nem látott még engem. A lényeg ,hogy nem vagyok valami pasizos típus ,de megszeretném ismerni, esetleg meghódítani. Hogyan közeledjek felé? Részletes válaszokat szeretnék, köszönöm:)2013. máj. 20. 22:11
1/1 anonim válasza:
passzívan közeledj, próbáld olyasmire terelni a témát, hogy vicceket tudjon elszórni beszélgetés közben és ezeken próbálj meg nevetni (a fiúk szeretik ha értékelik a poénjaikat), ne te hódítsátok meg, hagyd, hogy ő hódítson meg téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!