Hogyan közeledjek hozzá ("ötperces ismerkedés" lenne), hogy ne legyek nyomulós (részletek lent)?
Kérdezd meg, hogy ebédelt-e már, mert te pont most ugrasz ki a közeli kifőzdébe, kínaiba, stb, nem akar-e veled tartani, és közben elmondanád neki az instrukciókat a papírokhoz.
Szerintem ez elég praktikusnak hangzik, nem túl nyomulós.
Vagy ha nem akar enni, akkor is elkísérheted ezzel az ürüggyel egy darabon (ahol te betérsz az étkezdébe).
Úgy gondoltam, hogy ha eddig csak 20 méterről mosolyogtatok egymásra, akkor öt perc egyirányú séta és könnyed csevegés a gyorsétterem preferenciátokról előrelépés lenne, és később sokkal könnyebb lenne szóba elegyedni vele.
Így hogy még sose beszéltetek, helyből telefonszámot kérni és randit megbeszélni... engem biztos elijesztene.
De mindegy, milyen idióta kifogást találsz ki a szóbaelegyedésre, ha bejösz neki, akkor nem akar majd átlátni rajta. ;) Később visszagondolva pedig romantikusnak fogja tartani...
Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!