Hogyan csábíthatnám el a lányt?
Figyelt kérdés
Randira nem akarom hívni mert eddig ez egy lánynál se jött be. Nem tudom hogy férfiként tekint e rám de az biztos hogy nem után és nem kerül mert szoktam vele beszélgetni és olyankor nem csak én beszélek...
Ötleteket várnék, akár privátban is írhattok.
Előre is köszönöm.
2013. máj. 20. 20:18
1/2 anonim válasza:
attol fugg hany evesek vagytok. mert kulonbozo mas korosztalyokban. de szerintem hogy ha oszinte vagy vele es konnyen megnyilsz elotte de azert egy kicsit titokzatos is maradsz akkor biztos hogy nagyon meg fog kedvelni. ami nagyon fontos, hogy bokolj neki de ne legyel tul nyalas es sokszor nevetteseld meg :) szerintem ennyi eleg ahhoz h tetszel neki. aztan ha nagyon jobaratok vagytok konnyen jon utana a szerelem is. bar szerintem egy moziba elhivhatnad. de ha nem akarsz ramenos lenni akkor hivd el a kozos barataitokat es kerd meg oket h lepjenek le egy kicsit hamarabb :) persze attol is fugg milyen stilusu lany. azert remelem segitettem :) ja es bocsi hogy nincs ekezetem
2/2 A kérdező kommentje:
Ő fiatalabb nálam sokkal.
Viszont úgy érzem hogy egyenrangú félnek tekint, úgymond korabelinek.
Nagyon régóta ismerjük egymást.
2013. máj. 20. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!