Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megkeressem a lányt? Mit tegyek?

Megkeressem a lányt? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy lánnyal egy összejövetelen, az elejétől fogva kedves volt velemi, mellém ült, beszélgettünk (bár nem volt közös témánk) . Végül elköszönéskor nem a szokásos "arcunkat összenyomjuk, de semmi" puszilás volt hanem egy pillanatig közel álltunk egymáshoz, (talán várta hogy megcsókoljam? először találkoztunk!) nem csináltam semmit, végül megragadott, és egy nagy puszit nyomott az arcomra.

Arra hogy "Remélem még találkozunk", izgatott lett és mosolygott.

Nem tudom hogy megkeressem, mert aranyos meg szép, de nincs igazán közös témánk. Meg nem akarom az idejét húzni.

Köszi a segítséget

17/F

2013. máj. 20. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne légy mulya, keresd meg....ha szimpatikusnak tart, akkor bármiről süketelhetsz neki úgyis.
2013. máj. 20. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Észnél vagy ember? közös téma nélkül mit ér az élet?:DD
2013. máj. 20. 11:28
 3/7 anonim válasza:

Nem kell azon rágódni hogy nincs téma,a lényeg,legyél magabiztos,és laza.

szóval,inkább tedd meg és bánd meg, minthogy megbánd, hogy nem tetted meg.

2013. máj. 20. 11:29
 4/7 Málna. válasza:

mindenképpen keresd meg!!! :)

nincs veszteni valód és lehet hogy jól alakul.

a beszélgetés is könnyebb lesz késöbb. biztosan csak zavarban volt ;)

2013. máj. 20. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan így találkoztam egy sráccal. Ugye nem Te vagy az? :||
2013. máj. 20. 11:53
 6/7 anonim válasza:
szerintem mindenképp keresd meg, hiszen azért jól elvoltatok és nagyon szimpatikusak vagytok egymásnak, ha találkoztok még és jobban megismeritek egymást akkor kiderül h vannak-e közös témáitok, h egymáshoz valók vagytok-e.
2013. máj. 20. 12:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Oké köszi, asszem megkeresem.

Szánsájn, mi a soproni Deep kocsmában voltunk érettségit ünnepelni, te merre voltál? Ha te vagy az, akkor szeretlek :D

2013. máj. 20. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!