Ha nincsenek nők az ismerőseim közt, akkor hol tudnék felszedni egy 30-35 év körüli teltkarcsú nőt?
Figyelt kérdés
Akár csak szexre.Ha többet akar,nekem az is megfelel.
23/F
2013. máj. 20. 20:05
11/15 anonim válasza:
Megint én vagyok az.
Persze, hogy van duci társkereső, keress rá a Google-ben vagy amiben épp barangolsz a neten.
Az oké, hogy nem a belvárosban élsz, de nyilván nem szellemvárosban :-)
Próbálj meg nyitottabb szemmel járni és ha tetszik valaki, akkor könnyen ki tudod deríteni, hogy lenne-e esélyed nála. Ha pl. elkezdesz vele szemezni és láthatóan benne van, akkor bátran odamehetsz hozzá.
32/N
12/15 A kérdező kommentje:
Nem szellemváros.De simán lehet a város legkietlenebb részének nevezni főleg hajnalban,amikor elindulok itthonról.De nappal sem járnak többen.
2013. máj. 20. 20:51
13/15 A kérdező kommentje:
Tömegközlekedés is kilőve,mert 10 ember szokott lenni a buszon és általában ugyanaz a 10 ember+/-1csöves
2013. máj. 20. 20:52
14/15 anonim válasza:
Hát ismét én...
De gondolom nem csak dolgozni jársz!?
Hétvégente pl. mit csinálsz? Jó, gondolom akkor is dolgozol... de a szabadidődet mire fordítod? Ha akarod, meglesz az, hidd el!
15/15 A kérdező kommentje:
Hétvégén nem mindig dolgozom.Biciklizni szoktam.
2013. máj. 21. 04:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!