Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz itt ismerkedni?

Gáz itt ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szerintem igen, csak érdekel más véleménye is. Köszi :)

2013. máj. 20. 13:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
hát konkrétan én itt ismertem meg a jelenlegi barátnőm, aki egy perverz vadállat :D
2013. máj. 20. 13:54
 12/24 A kérdező kommentje:
hát sok boldogságot nektek! :DXd
2013. máj. 20. 13:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is itt ismertem meg a jelenlegi barátnőmet, pedig álmomban sem gondoltam volna, hogy épp itt fogom.Amúgy sem járok ide valami sokat, hetente 3-4 válasz és kb ennyi. Akkor is csak az unalmas óráimat akartam valahogy elütni és lám, miből lesz a cserebogár? :)

23/F

2013. máj. 20. 14:00
 14/24 anonim ***** válasza:
szerintem nem :)
2013. máj. 20. 14:07
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Gáznak nem gáz. Én is levelezek itt. Vannak (ritkán, de) normális emberek. Van egy lány akivel kifejezetten egy hullámhosszon vagyok. Meglátjuk mi sül ki belőle:)
2013. máj. 20. 14:08
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ezt úgy csinálja az ember,hogyha valakivel összeakad,akkor nem gáz,de ha napi 100 privátot küld,mert ahol nő van,annak ír,akkor az.
2013. máj. 20. 14:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb ha az emberek itt írogatnak, mintsem egész nap a játékok előtt kockulnak.
2013. máj. 20. 15:31
 18/24 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz. Amúgy meg minek foglalkozik az ember ezzel? Ha szerinted gáz, ne ismerkedj itt, de vannak, akik nagyon kétségbe vannak esve, szakítás után vannak és nem tudják, hogy mihez kezdjenek, azok itt is ismerkednek, ne szóld le őket ezért. Vannak, akik nem ismerkednek itt, vannak, akik igen. Én itt ismertem meg a legjobb barátomat is és számos barátság született még ezen az oldalon, többek között egy olyan fiúval is megismerkedtem, aki már olyan számomra, mintha a bátyám lenne és ő is a húga ként tekint rám. Szóval egyáltalán nem gáz, nem szánalmas. :)

Persze ez is internetes oldal, óvatosan kell bánni vele, de a 21. században vagyunk!!!!!

Szóval egy szavazat a nem gázra. :D

2013. máj. 20. 18:01
 19/24 anonim ***** válasza:
itt vagyok Baby, engem keretél egész életedben! Gyere élelj át:) xd
2013. máj. 20. 18:10
 20/24 anonim ***** válasza:
2013. máj. 20. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!