Szerintem a különbözőség nem feltétlenül hátrány, sőt... Egy új világba ad bebocsátást, egy addig ismeretlen világba, ami csodaszép.
2013. máj. 20. 11:10
3/11 anonim válasza:
számít...mert ha nagyon eltérő, pl nem fog egy rocker diszkóba menni, ill. egy elektronikus zenét kedvelő rock koncertre
-ez két véglet volt, de pl van egy olyan ismerősöm, aki egyáltalán nem hallgat magától zenét - neki mindegy :D
2013. máj. 20. 11:21
4/11 anonim válasza:
közös témának, programnak nemutolsó, ha a két fél érdeklődési köre megegyezik. de ha totál más véglet, akkor a befogadóképességen múlik :)
2013. máj. 20. 12:07
5/11 anonim válasza:
Előny ha szereti a rockot és mehetünk koncertre... :D De különösen nem érdekelne, csak ne akarjon velem nyáladzó idiótákat hallgattatni...
2013. máj. 20. 12:08
6/11 Frigg válasza:
Hát, párkapcsolatnál nem hátrány a közös ízlés, de azért nem is kizáró ok, ha nem ugyanazt hallgatja az illető, amit én.
Viszont az baromság, hogy barátság sem lehetséges... ugyan miért nem?? A legjobb barátnőm (ovis korunk óta) például a diszkót, alternatív vagy elektronikus zenét kedveli, én meg a folk/viking mötált. nabumm. :)
23/N
2013. máj. 20. 12:14
7/11 anonim válasza:
Nőtől se hallottam még, hogy viking metált hallgat. Vagy épp epikus rockot. :D
2013. máj. 20. 12:40
8/11 Frigg válasza:
Nekem jöhet minden ami folk/celtic/pagan/viking/medieval ;)
2013. máj. 20. 13:32
9/11 anonim válasza:
Azt hiszem sok nővel nem találkoztam, akivel kellett volna... :DDD
2013. máj. 20. 13:41
10/11 anonim válasza:
Lány vagyok, és nagyon szeretem a Korpiklaani-t :D
Mondjuk szinte csak ezt az egyet, és az Ensiferum-ot ismerem még.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!