Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én nem értem csak a lányokat,...

Én nem értem csak a lányokat, vagy ez természetes náluk?

Figyelt kérdés
Na szóval, mivel 2 lánnyal randizgattam 1 hét különbséggel, és az egyikkel amúgy se találtuk meg a közös hangot, annak a lánynak elmondtam chaten, hogy "bocsi, ne haragudj, de már van valaki más, mellesleg nem tudtunk annyira megnyílni egymásnak..." stb. Erre azt mondja "semmi gond, részemről úgyse lett volna ennek folytatása". Aztán leírtam neki remélem majd azért vmikor. beszélünk (távolibb jövőben), de erre mondta hogy inkább ne és letörölt, utána meg már hiába írtam neki, hogy "remélem azért nem törölsz az ismerőseid közül, és itt nem csak a facebookra gondolok"... Szóval most ennyi volt, ki is lépett az életemből? Én 100%, hogy nem akartam tőle semmi komolyabbat, de hogy letörölt fb-n, hát... Vélemény?

2013. máj. 19. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
akivel nem tudok mit kezdeni én is letörlöm
2013. máj. 19. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha úgysem lett volna semmi, akkor nem mindegy?
2013. máj. 19. 23:16
 3/7 A kérdező kommentje:
mindegy, csak nekem nem ilyen a hozzáállásom másokhoz. Persze ez én vagyok.
2013. máj. 19. 23:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok köze hozzád már nem volt, megtudom érteni.
2013. máj. 19. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy neki szimpi, nem tart rád igényt haverként sem. Ennyi. :)
2013. máj. 19. 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ha úgysem fogtok a közeljövőben semmit csinálni,akkor minek tárolgatna?legalább egy normális lány,aki nem gyűjti a talonpasikat,és nem tart meg azért ismerősnek,hogy lájkolgasd a képeit. ilyen egyszerű
2013. máj. 19. 23:19
 7/7 anonim válasza:
"mar van valaki mas" Ebbol az johetett le neki hogy csak hulyited.
2013. máj. 20. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!