Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék megismerkedni,...

Hol tudnék megismerkedni, olyan lányokkal, akik elfogadják, azt, hogy vesebeteg vagyok?

Figyelt kérdés
10 éve vesebeteg vagyok, most 24 éves leszek lassan, szeretnék megismerkedni velem hasonló cipőben járó lányokkal, vagy olyanokkal, akik elfogadják a tényt, hogy velem ez van.

2013. máj. 19. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Aki önmagadért fog szeretni, azt nem fogja érdekelni hogy vese beteg vagy!
2013. máj. 19. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos, azért van "látszata" annak, hogy ez van, és a sorozatos műtéteknek, amin keresztülestem. És ezt valahol megértem, hogy nem tolerálják a lányok.
2013. máj. 19. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2 Nyugi mindenki elfogadja, ez nem probléma, teljes jogú kapcsolatra abszolút alkalmas vagy.
2013. máj. 19. 22:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, amúgy volt már párkapcsolatom, csak épp vége lett már 3 éve és azóta nem találkoztam az előzőhöz hasonló lánnyal.
2013. máj. 19. 22:57
 5/5 anonim válasza:
Bátran mond el a lányoknak még az elején. Ha így is elfogad akkor az lesz az igazi.
2013. máj. 20. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!