Hogy tudnék vele megismerkedni? Mit csináljak?
Van egy fiú. Az anyukám pedig fodrász, néha pedig segít neki a szalonban. Sepregetek, törölgetek meg ilyenek... Valamikor meg csak úgy kimegyek és beszélgetek a vendégekkel.
Volt egy srác nála hajat vágatni. Nem beszéltem vele, csak néha összemosolyogtunk, de ennyi. Egyszer rajtakaptam, hogy engem néz a tükörben, de lehet, hogy csak véletlen volt. A lényeg, hogy nekem szimpatikus a fiú és nagyon szívesen megismerkednék vele. Az anyukája sűrűn jár hozzánk hajat csináltatni, de a srácot még eddig nem láttam. Szóval szeretnék vele beszélgetni, de nem tudom, hogy ő szívesen beszélne-e velem. Miután elmentek, anyu mesélt egy kicsit róla (látta rajtam, hogy bejön nekem) és nagyjából hasonlóak vagyunk. Félénk, visszahúzódóbb, ahogy én is, szóval nem tudom, hogy kezdeményezzek vagy hogy egyáltalán mikor??? Valakinek van valami tippje?? Segítsetek, légyszi! Előre is köszönöm a válaszokat! :D
Ha az érzés kölcsönös, akkor hidd el egyre többször fog fodrászhoz járni oda:)
Onnantól már csak meg kell szólítanod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!