Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnék vele megismerkedni...

Hogy tudnék vele megismerkedni? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú. Az anyukám pedig fodrász, néha pedig segít neki a szalonban. Sepregetek, törölgetek meg ilyenek... Valamikor meg csak úgy kimegyek és beszélgetek a vendégekkel.

Volt egy srác nála hajat vágatni. Nem beszéltem vele, csak néha összemosolyogtunk, de ennyi. Egyszer rajtakaptam, hogy engem néz a tükörben, de lehet, hogy csak véletlen volt. A lényeg, hogy nekem szimpatikus a fiú és nagyon szívesen megismerkednék vele. Az anyukája sűrűn jár hozzánk hajat csináltatni, de a srácot még eddig nem láttam. Szóval szeretnék vele beszélgetni, de nem tudom, hogy ő szívesen beszélne-e velem. Miután elmentek, anyu mesélt egy kicsit róla (látta rajtam, hogy bejön nekem) és nagyjából hasonlóak vagyunk. Félénk, visszahúzódóbb, ahogy én is, szóval nem tudom, hogy kezdeményezzek vagy hogy egyáltalán mikor??? Valakinek van valami tippje?? Segítsetek, légyszi! Előre is köszönöm a válaszokat! :D

2013. máj. 14. 20:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, az első sorban nem "segít", hanem "segítek" lenne... BOCSI!
2013. máj. 14. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Keresd meg faccbukon!
2013. máj. 14. 20:56
 3/5 anonim válasza:
Először is valahogyan kapcsolatba kell vele lépned. Anélkül hiába minden. Szerintem keresd meg Facebookon. Ha anyukád ismeri, biztos, hogy nem lesz nehéz megtalálni. Jelöld be. Visszajelöl, te pedig írsz neki, hogy láttad a múltkor a fodrászatotokban. De még eddig sohasem. Hogyhogy? Hol lakik.? Innen már menni fog. Kicsit össze kell szedned magad. Ha valamit el akarsz érni az életben, azért tenned is kell. De ne lovald bele magad, hogyha visszaír, hogy biztos tetszel neki,. Csak akkor amikor már 100%. Ha beleéled magad nagyot koppanhatsz., Mindenesetre ne szalaszd el ezt a lehetőséget, azért mert félsz.:)
2013. máj. 15. 15:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! :)
2013. máj. 15. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha az érzés kölcsönös, akkor hidd el egyre többször fog fodrászhoz járni oda:)

Onnantól már csak meg kell szólítanod:)

2013. máj. 16. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!