Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megismerkedni Vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megismerkedni Vele?

Figyelt kérdés
1 Suliba járunk. Én a lány vagyok. Nagyon tetszik nekem, de én félénkebb típus vagyok, szóval nem tudom, hogy hogyan mondjam el. Facebookon nem szeretném közölni, mert az olyan, nem tudom ott nem szeretném vele közölni. Amúgy mind a 2en rockerek vagyunk, szóval ugyan az a zenei ízlésünk,ugyan azok a kedvenc sorozataink, ugyan az a kedvenc színészünk... Úgy szeretném ezt a kapcsolatot, csak félek, de nagyon! Valami jó ötlet? Hogyan ismerkedhetnénk? A válaszokat köszönöm. A fiú egyel fölöttem jár.
2012. nov. 26. 21:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
kérj tőle egy cd-t
2012. nov. 26. 21:45
 2/14 anonim ***** válasza:
EZ MÉG NEM SZERELEM. de én majd segítek neked, a világ egy halmaz: A unió B,minden elemet tartalmaz, ami legalább az egyikben benne van, A metszet B,pontosan azok az elemek amik mindkettőben benne vannak, A különbség B , azok az elemek amikA-ban benne vannak és B-ben nincsenek, A komplementer B, B azon elemei ami A-ban nincsen meg, ha B tartalmazza A-t.
2012. nov. 26. 21:49
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez nem rossz ötlet, de 1. A sulinkban sok rocker van, lány is akitől tudnék kérni. 2. még soha az életben nem beszéltem vele. Csak úgy alljak oda elé, hogy meg van~e a tankcsapda új albuma? Amúgy köszi!
2012. nov. 26. 21:52
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg vele szünetben szemezni, ezzel tudatod felé az érdeklődést és várd meg, hogy ő kezdeményezzen.
2012. nov. 26. 22:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Bár a 2. Válaszból nem sokat értettem...
2012. nov. 26. 22:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Kérj tőle kölcsön egy gyújtót.
2012. nov. 27. 00:27
 7/14 anonim ***** válasza:

Cd-t kérni mostanában annyira már nem szokás, főleg zeneit, hiszen minden ami kell az interneten van és gépen.

Előre is elnézést a kijelentésemért ha még valaki CD-T használ.

Parás a helyzet, de mivel van egy közös témátok még pedig a rock akkor nem vagy elveszve. Nem tudom mennyi idősek lehettek, hova jártok. Célszerű lenne valahogy a társaságában jelen lenned. Megtudni hova jár / járnak. Te is összeszeded a bandád vagy barátnőd megkéred támogasson ebben picit, hogy elmentek oda ahol ők vannak. Millió egy módja van, csak kicsit akkor össze kell, hogy szedd magad ha szeretnél valamit és félre tenni a félénkséget. Legelső amit tenned kell, hogy beszélsz vele valahogy. ÉS ha simán oda mennél ismerkedni?

2012. nov. 28. 14:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát az úgy odamenés, azt nem merném bevetni, mert csak a suliban szoktunk találkozni, és ott azért furi lenne. Eddig csak köszönő viszonyban vagyunk, szóval ezért is furi lenne... De azért köszönöm!
2012. nov. 28. 16:47
 9/14 anonim ***** válasza:
de találkoztok:) valamit találjatok ki valami indokot, most én s gondolkodom mi lehetne ...majd írok ha valami eszembe jutna esetleg :)
2012. nov. 28. 18:44
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. nov. 28. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!