Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerkedni Vele?
Figyelt kérdés
1 Suliba járunk. Én a lány vagyok. Nagyon tetszik nekem, de én félénkebb típus vagyok, szóval nem tudom, hogy hogyan mondjam el. Facebookon nem szeretném közölni, mert az olyan, nem tudom ott nem szeretném vele közölni. Amúgy mind a 2en rockerek vagyunk, szóval ugyan az a zenei ízlésünk,ugyan azok a kedvenc sorozataink, ugyan az a kedvenc színészünk... Úgy szeretném ezt a kapcsolatot, csak félek, de nagyon! Valami jó ötlet? Hogyan ismerkedhetnénk? A válaszokat köszönöm. A fiú egyel fölöttem jár.2012. nov. 26. 21:44
11/14 anonim válasza:
Mángorló Doktor én értem a halmazelméletet, de nem tudom, mire akarsz kilyukadni? Arra, hogy minél több elemet tartalmaz két halmaz metszete, annál kevésbé számít a komplementer része? Csak a pontoknak nincsen szemük és nincsenek érzéseik...
Na jó, komolyra fordítva a szót, kérdezz tőle valamit, bármit, mondjuk a sulival kapcsolatban. Hogy igaz-e h a matektanár hiányzik vagy ilyesmi de ez csak egy példa. Úgy is le tudod majd szűrni, hogy érdekled-e. 19/L
12/14 anonim válasza:
Mit nem értettél? EZ INNENTŐL MATEK!
14/14 A kérdező kommentje:
Nem cigizünk!
2013. jan. 19. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!