Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Aranyos, látszólag kis félénk/...

Aranyos, látszólag kis félénk/rendes, nem túl kényes csajokat merrefelé lehet találni? 21/F

Figyelt kérdés

Először is pesti vagyok és pesten/pestieket keresek :)

Elég hülyéskedős, komolyatalan vagyok, de inkább csak vicces szinten és nem szoktam felelőtlenségeket csinálni. Nem vagyok túl érzelgős tipus, nem szeretem ha megfojtanak a szeretetükkel és én sem mondom 5 percenként h nagyon szeretlek stb..

Szabadidőmben mindig szeretek vmit csinálni és csak nagyon ritkán ülök egyhelyben mindig mennék vmerre, akár el pestről is, külföldre is, hétközbe pedig aquaparkba, autózni, nézelődni, kalandozni :)

A nem túl kényest olyanra értem hogy pl eljönne akár sátrazni is kempingbe vagy lakókocsiba és nem finnyáskodik h koszos meg jönni akar haza :D Persze nem hetekre hanem pl szeretek leugrani pénteken v szombaton 1 éjszakára a velencei tóhoz v a balatonra aztán másnap menni haza :)

Hobbijaim: Szeretem az autókat, a szerelgetést, utazgatást, műszaki cuccokat, plázázást, eszegetést, filmezést meg még egy csomó mindent :D

Mivel nem rég költöztem pestre és a barátaim messze laknak ezért nem feltétlenül társat keresek hanem akár ismerősöket, haverokat is akiknek hasonló az érdeklődési körük.

2013. máj. 19. 21:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mindenfelé!
2013. júl. 21. 10:16
 12/22 A kérdező kommentje:
annyira azért nem könnyű ;)
2013. júl. 21. 10:57
 13/22 anonim ***** válasza:
szivesen megismernélek ha még aktuàlis:)
2013. nov. 20. 00:26
 14/22 anonim válasza:
Valahonnan ismerős nekem ez a személyiség... :D
2013. nov. 20. 00:57
 15/22 anonim ***** válasza:

Dunakeszin lakom, Pesttől 15 perc, minden igaz rám amit leírtál, viszont én 5 percenként mondom, ha valakit nagyon szeretek és nagyon ragaszkodó vagyok szerelmesen, szóval valószínűleg megfojtom a másikat, ahogy Te mondod. Bár gondolom már nem is aktuális, de én is egyenlőre csak haverokat, ismerősöket keresek.

19, lány

2013. nov. 20. 01:21
 16/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy h félig meddig aktuális.. van vki akit nagyon szeretek csak sajnos hiába :/ Próbálok túllépni, azért is emelgetem ki a kérdést de vmiért mégsem tudom rávenni magam h megismerjek új embereket. :/
2013. nov. 21. 23:04
 17/22 anonim ***** válasza:

Én is ugyan így vagyok ezzel, megértelek :)

Nekem is volt egy ilyen kérdésem, beszéltem egy kétszer pár emberrel, akik szimpatikusk is voltak, meg minden, de egyszerűen nem tudtam rávenni magam hogy beszélgessünk, találkozzunk, nerr egy konkrét személyre vágyom, aki tíz másik sem pótolhat....

De a haverkodásban benne vagyok, egy csajjal egész jól kijövünk, vele már találkoztam is, szinte a barátnőm :) de mindenképpen kapcsolatot akaró fiúk csak rossz emlékeket ébresztenek bennem

19/l

2013. dec. 9. 21:14
 18/22 A kérdező kommentje:
Ugyan így vagyok én is, a csak kapcsolatot akaró lányokkal :)
2013. dec. 10. 22:30
 19/22 Krisz0812 válasza:
Szerintem itt most megjelent egy csokor aranyásó r*banc is.... tisztelet a kivételnek
2013. dec. 18. 14:47
 20/22 anonim válasza:

Álompasi vagy ! :) irígylem azokat akik a közeledben vannak :D

én sajnos nem vagyok. budapesti :D

2013. dec. 27. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!