Hol tudok bulin kívül rendes srácokat megismerni? Ti hogyan ismerkedtetek meg barátotokkal/ párotokkal?
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
Az lenne a problémám hogy nem vagyok se bulizós típus se nagyon népszerű. Hogyan tudnék így rendes srácokat megismerni? Suliban elég félénk vagyok, van pár jó barátnőm és csak velük vagyok egész nap. Hogyan lehetne ezen változtatni? Ha fiúval beszélek egyből elpirulok, kifogyok a témákból és valahogy mindig beégetem magam. Hohyan tudnék megváltozni?
2013. máj. 19. 19:47
11/13 anonim válasza:
alfonzina latom nehezedre esik a szarkazmust meglatni egy mondatban, segitek, az elozo kommetem tele volt vele..;)
12/13 anonim válasza:
Legközelebb rakd ki a szarkazmus táblát. Sheldon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!