Lányok! Őszintén! Szívesebben ismerkedtek jómódú pasikkal?
"Lányok! Őszintén!" Ilyen kezdetű kérdést már eleve nincs értelme kiírni.
Amúgy naná h igen.
Nem!!!
Tudod a pénz nem boldogít és a pénz nem minden.
Szerintem tök felesleges ez a kérdés. Ha az én szerény személyemet nézem, akkor őszintén megmondom neked, lesz**om, hogy kinek mennyi pénze van.
Amikor megismertem a páromat, nem tudtam semmit a családi hátteréről ezáltal arról sem, hogy most gazdag vagy sem. Mert nem a pénzébe szerettem bele hanem magába a lényébe. Tehát ezért nem is nagyon értem a kérdést.
Ha élőben ismerkedtek, akkor nem derül ki senkiről, milyen az anyagi helyzete.
Mindenki maga dönti el, hogy mit csinál, kit választ. Őszinte voltam, ez az én véleményem.
"Szóval mit ad az élet a város talán legszegényebb fiújába beleszerettem .Szürke suzukival járt, zöld hátizsákkal, munkája se volt mégis belé szerettem."
Ha olyan szegény volt, akkor mégis miből volt kocsija és rá a benzin? Munkája se volt meg csóró is volt, de benzinre futotta és kocsira is mi... Na menjél a francba a baromságoddal.
Kérdésedre válaszolva: Persze , hogy igen, sokkal jobb egy gazdag pasival lenni, aki bármit meg tud venni és bárhova eltud vinni, mint egy csöves srác.
igen, sokkal szivesebben ismerkednek ilyen pasikkal
az AMG mercibe hátra 2 is befér belőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!