Ti is szoktatok "ábrándozni" ilyeneken/ről? Többi lent.
Pl. láttok egy helyes aranyos 10-14 éves kislányt, majd elképzelitek, hogy milyen lehet 10év múlva, meg hogy ebből meg abból milyen jó csaj lesz pár év múlva stb stb?
Persze ne értsetek félre, nem a kislányra izgulok hanem magam elé képzelem, hogy h fog kinézni 10év múlva, majd húzok egy strigulát magamba, hogy igen belőle g*cijó csaj lesz és majd 10.000en körbeugrálják 17évesen :D
Tudom, hogy elég hülye mánia de szinte biztos vagyok benne, hogy más is elgondolkozott már ezen.
Nos?
Nemigazán.
22 éves vagyok, mire egy 10 éves lány 18 lesz az 8 év, én meg akkorra vénróka leszek.
Nem ilyenen nem.
Meg amúgy sem érdemes sokáig figyelni egy 10 éves kiscajt, pláne ha ott van valami rokona - kigyúrt apuka, hiztis anyuka, neoliberál nagytesó - mert akkor hamarosan vagy megvernek vagy börtönben ébredsz, homlokodba vésve egy "pedofilia gyanús egyén" felirat a hátad mögött fél centire meg egy álló p*csű rab, tisztes nevén a "Kolompár "Késes" Guszti" és máris vigyorog. "Hosszú az éjszaka" nyögi neked kéjesen, az üvöltésed meg elfojtja a hangos kéjes kacagása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!