8 éve bejön. Mit csináljak? Segítség!
Figyelt kérdés
Az osztályomban van egy srác aki már 1. óta bejön és mivel hamarosan itt az év vége gondoltam megmondom ezt neki is. csak az a gond hogy nem tudom mikor és hogyan... az a legrosszabb az egészben hogy nem tudom mit gondol rólam. néha egész nap szemezünk utána meg átnézünk egymáson....:c2013. máj. 18. 21:03
2/8 anonim válasza:
Tudom, ez most segít, de év közben barátkoznotok kellett volna, meg kellett volna szólítanod.
Ha még nem alakult ki a szerelem, akkor fölösleges szerelmet vallani...
Ha ő is így érezhet, akkor tedd meg.
Ha szerinted még nem alakult ki, akkor simán hívd el valahova, pl. fagyizni, és inkább mutasd, hogy nem közömbös, mint mondd.
17/L
3/8 A kérdező kommentje:
de mikor és hogyan? :D egyszerűen sosem vagyunk kettesben mások előtt meg nem akarok égni ha visszautasít...
2013. máj. 18. 21:09
4/8 A kérdező kommentje:
év közben is próbálkoztam beszéltünk is néha de nem akartam nagyon nyomulni nehogy nyomulós csajnak tartson...
2013. máj. 18. 21:15
5/8 anonim válasza:
Azért elképzelem, hogy kis elsősként már rámozdultál a srácra. Azóta elég rendesen eltelt az idő, és ő nem lépett feléd. Te meg ragadnál rá. Szerintem 13-14 évesen ennél több eszed lehetne. Ha meg csak úgy írogatsz, és idősebb vagy, akkor okosabb kérdést találj ki.
6/8 A kérdező kommentje:
haha köszönöm :)
2013. máj. 18. 21:25
7/8 anonim válasza:
Tökre mindegy mkor hol akár ketesben akár nem ! Velem is ez volt és ha mások elöt visza utasit nem az lesz a bajod hogy mások is voltak hanem hogy visza utasit de ha szemeztek nem fog ! :-)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat:)
2013. máj. 19. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!