Van más is így ezzel mostanság?

k 16-23 éves korom között nem volt csajom, és engem is zavart. De így utólag tudom h azért nem volt mert rondának éreztem magam és nem volt önbizalmam. A szüzességem is úgy vesztettem el, h szinte letepert és megerőszakolt egy akkor 25 körüli csaj. Én 20 voltam. Aztán azota 3 évig nem volt csajom. Jo hébe hóba megáltam az úton prostiknak.
Aztán leszoktam a drogokról, elkeztem ismerkedni, barátkozni. Felszedett egy gyönyötű csaj, 23 éves koromban. Szerelmes voltam mind állat, aztán fél év után megtudtam h más is kezelgeti.. otthagytam. Rá 1 honapra valóra vált egy akkori nagy álmom. Össze jöttem egy akkor 48 éves nővel. Férje is volt, én meg a kis szorakozo társa. Az jo volt. Haverom volt. De csinos, fiatalos nő volt. Egy évig szexelgettem. Aztán 1-2 honap után össze jöttem a mostani barátnőmmel. Azóta vele vagyok. Most 27 leszek. De van egy másik lány akivel össze fogok jönni ebben a honapban. Ő egy fiatal, okos atombombázó. Sinen vagyok nála. Szovsl most 2 lesz. Úgyhogy ne aggódj, még minden 180 fokos fordulatot vehet. 35 éves korodig még lehet végik keféled a várost..

Ez nem olyan egyszerű hogy elmész dolgozni és majd lesz pénzed utána meg kondizol.
Ha elfáradsz a munkába akkor örülsz ha pihenhetsz, nem hogy még kondizzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!