Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van más is így ezzel mostanság?

Van más is így ezzel mostanság?

Figyelt kérdés
Kezd felőrölni, hogy nincs barátnőm ( és sosem volt). Nem tudok már a sulira sem koncentrálni jó ideje, de lassan végzek, úgyhogy én már csak egy valamire vágyok igazán. Egy jó melóra, ami szépen lefáraszt és nem lesz időm addig sem a lányok miatti fájdalmammat átélni, minden egyes nap, mert olyan hulla fáradt leszek. De ha lesz pénzem, akkor majd tudok kondizni, meg jó ruhákat venni, felturbózom a külsőm, mivel a lányoknak úgyis annyira számít a külső, akkor talán majd kicsit jobban tisztelnek és tudnak vonzódni hozzám, ha másképp nem, de a pénzemért lesz barátnőm. Manapság már úgyis a pénz meg a külső a lényeg a csajoknál, ebben a szenny média uralta, beteg társadalomban. Bár titkon reménykedemm, hogy van lány, aki más és fontosabb neki egy fiú jelleme, mint a külseje és nem fog kigúnyolni vagy megalázni csak, mert nem vagyok egy hű, de helyes, szuper fiú. :D
2013. máj. 18. 01:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, nagyon sok oka lehet annak, hogy nincsen barátnőd, teljes mértékben a kinézetre fogni hülyeség, hacsak nem vagy tényleg nagyon csúnya. Egyébként én is hasonló cipőben járok, teljesen az őrületbe kerget, hogy egyedül vagyok, suliban, mindenhol csak ezen jár az eszem. Kifejezetten kedves, csinos lánynak tartanak, (az önbizalmam meg okos is vagyok, mégis így jártam.
2013. máj. 18. 01:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, telefonról írok, véletlen elküldtem. Szóval az önbizalmam nulla, mert nem mindig voltam ilyen. Szó mi szó, szerintem nézz mélyen magadba és keresd meg mi lehet a gond. Az is előfordulását, hogy a hiba nem benned rejlik, hanem a környezetedben, vagy leginkább a kettő kombinációja.
2013. máj. 18. 01:24
 3/8 anonim ***** válasza:

k 16-23 éves korom között nem volt csajom, és engem is zavart. De így utólag tudom h azért nem volt mert rondának éreztem magam és nem volt önbizalmam. A szüzességem is úgy vesztettem el, h szinte letepert és megerőszakolt egy akkor 25 körüli csaj. Én 20 voltam. Aztán azota 3 évig nem volt csajom. Jo hébe hóba megáltam az úton prostiknak.

Aztán leszoktam a drogokról, elkeztem ismerkedni, barátkozni. Felszedett egy gyönyötű csaj, 23 éves koromban. Szerelmes voltam mind állat, aztán fél év után megtudtam h más is kezelgeti.. otthagytam. Rá 1 honapra valóra vált egy akkori nagy álmom. Össze jöttem egy akkor 48 éves nővel. Férje is volt, én meg a kis szorakozo társa. Az jo volt. Haverom volt. De csinos, fiatalos nő volt. Egy évig szexelgettem. Aztán 1-2 honap után össze jöttem a mostani barátnőmmel. Azóta vele vagyok. Most 27 leszek. De van egy másik lány akivel össze fogok jönni ebben a honapban. Ő egy fiatal, okos atombombázó. Sinen vagyok nála. Szovsl most 2 lesz. Úgyhogy ne aggódj, még minden 180 fokos fordulatot vehet. 35 éves korodig még lehet végik keféled a várost..

2013. máj. 18. 01:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként érdekes ez. Már magam sem tudom, hogy az volt-e előbb, hogy alányok elkezdtek piszkálni, gúnyolni vagy, hogy én éreztem magam csúnyának és azért kezdődött az egész zuhanásom. Tény, hogy nincsenek férfias testi adottságaim. Nem vagyok magas, se nagy darab. Fura is volt, amikor hozzám hasonló kis nyomit láttam barátnővel és a csaja még meg is nézett leszállásnál a buszon. Meg néha úgy érzem, hogy tetszem egy-két lánynak, mert olyan furán néznek, de azátn amikor én próbálkozom lányoknál folyton olyan érdektelenek az irányomba vagy épp olyat fogok ki, aki szeret őszinte lenni és a képembe lökni, hogy ronda vagyok kopjak le.
2013. máj. 18. 02:02
 5/8 A kérdező kommentje:
De a legdurváb, ami igazán a padlóra vágott, hogy nem is olyan rég egy csaj úgy vert át, hogy belement a randiba és utána szépen megüzente, hogy csak fogadás volt az egész és, hogy felejtsem el, mert ronda vagyok. Ezek után még kevésbé tudok megbízni a lányokban, nem is hiszem el, hogy tetszhetek én is bármelyiknek is valójában.
2013. máj. 18. 02:05
 6/8 anonim ***** válasza:
. Hát ez egy undorító kis kurv@ volt. Szerintem egy nagy taslit megérdemelne. Agyjál csak neki egyet, ha meglátod. Neki egy jo pojén, benned meg egy életre nyomot hagy.
2013. máj. 18. 02:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan egyszerű hogy elmész dolgozni és majd lesz pénzed utána meg kondizol.

Ha elfáradsz a munkába akkor örülsz ha pihenhetsz, nem hogy még kondizzál.

2013. máj. 18. 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:
ma 08:15 Ez így van :)
2013. máj. 18. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!