Romániában élnek normális nők?
Figyelt kérdés
Vagy mindegyik csaj kur.va?A fiatalabb korosztályra gondolok.2013. máj. 17. 21:58
1/11 anonim válasza:
Ugyanolyan emberek mint bármely más nemzetiségű országból származó emberek
2/11 anonim válasza:
Ennyi erővel feltehetted volna ezt a kérdést Magyarországgal is. Itt is van egy rakás k*rva. Egyébként meg mindenhol élnek normális, és hülye emberek.
4/11 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy több a férfi erkölcsű nőszemély Mo.-on, mint Romániában, bár ott is van elég, főleg a román p*csák. Egyessével akasztanám fel a sok riherongyot.
5/11 A kérdező kommentje:
Rengetegszer feltettem ezt a kérdést Magyarországról is :D :D
Igen ezt aláírom,a magyar nők hírhedtek.Sok a férfierkölcsű,ezt tudom,de eddig ahány romániai nőt láttam,szinte azok mind kur.vák voltak.
2013. máj. 17. 22:29
6/11 anonim válasza:
a magyaroknál biztosan mem rosszabbak a románok sem!
8/11 Derpette válasza:
Romániában élnek székelyek, csángók, szászok, románok...te konkrétan a románokra gondolsz? A román anyanyelvű sült románra? Mert, ha igen, akkor tudnod kell, hogy van egy sokkal visszafogottabb, vallásosabb réteg...amúgy meg hülyeség nemzet szerint általánosítani, mert a nap végén mind emberek vagyunk.
9/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani,hogy akiket én láttam azok nagyjából mind romániai magyarok voltak :D :D
Hallottam egy visszafogottabb,normális rétegről,de azok nem ezek a csajok.
2013. máj. 18. 11:57
10/11 Derpette válasza:
Biztosíthatlak, hogy nem minden romániai magyar csaj qrva...abszurdum lenne :P Amúgy meg honnan jön ez a kérdés? Megbántott valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!