Beleestem egy pasiba, akibe nem kellett volna. Hogyan tudnám elfelejteni? Nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Volt egy randink és először nem akartam elmenni, mert külsőre nagyon nem volt az esetem , de a szövegével levett a lábamról. A randi után viszont nem keresett többé.Velem még ilyen soha nem történt, hogy randi után nem keresnek. Azóta is csak ő jár az eszemben és sehogy sem sikerül őt kiverni a fejemből :( Az a baj, hogy ötletem sincs arról, mit tudnék csinálni annak érdekében hogy adjon még egy esélyt és azért ciki se legyen nekem a dolog. :(2013. máj. 17. 19:29
11/13 anonim válasza:
Semmit. Nehogymár te fuss utána. A randietikett alapja, hogy a találkozó után a pasi jelentkezik, ha akar következő randit. Ha nem akar, nem jelentkezik, ennyi, mindenki megy tovább.
A beleestél meg barokkos túlzás, volt egy találkozótok. Ennyi idő alatt Brad Pittbe nem esek bele, nemhogy egy random pasiba.
12/13 Buborék Fejü válasza:
Én mondjuk nem értek egyet a 11-essel, de nem is vagyok nö...
Attol függetlenül, hogy férfi vagy nö valaki, legalább magának adjon már egy esélyt, hogy boldog lehessen! Kérdezö, én felhívnám és megmondanám neki, hogy jól éreztem magam és szivesen elmennék egy következö randira is. Lehet, hogy most "nöi tartásbol" nem fogod keresni és ezáltal évekig nem találsz olyat, akivel ilyen jól kijöttél volna.
13/13 anonim válasza:
En is azt gondolom,hogy egy level belefer.Aztan ki tudja.Szia!Jol ereztem magam a multkor.Lenne kedved megismetelni?Aztan majd latod hogyan alakul.Semmit nem veszitesz.:)20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!