Ki akar ismerkedni egy csendes, visszahúzódó, de sokak szerint szép bp-i lánnyal? 21/L
Örömmel ismerkednék veled :) Írj bátran privit.
22/F
21 évesen vagy dolgozol, vagy iskolába jársz, esetleg mindkettő egyszerre. A suliban elég sokan vannak szerintem, nem értem, miért ne ismerkedhetnél ott is.
A munkahely meg megint olyan, hogy elég gyorsan meg lehet ismerni az embereket. Mindkét dolgot tapasztalatból mondom...
Egyébként ha ennyire nem szeretsz személyesen ismerkedni, még mindig itt a net. Bár azt hiszem, ez az oldal nem a legjobb erre a célra. Inkább menj fel chatre... ott is sok az aberrált, de egyszerűbb beszélgetni.
Mondjuk azok alapján, amit leírtál, talán nekem is tetszenél, csak nagyon kevés az info. :D Emellett én se vagyok olyan, aki sűrűn meg akarna ismerni új embereket.
dolgozok, és a munkahelyemen sok a vén szivar :)
enyhén szólva sem az eseteim
Hát én most költöztem pestre, nekem sincs sok ismim :/
Ha gondolod, írj privit, jófej vagyok és barátságos ;)
"a munkahelyemen sok a vén szivar :)" Ott legalább van ellenkkező nemű egyed. Nálunk egy szál nő sincs a cégnél :D
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!