Vajon tényleg tetszem a csajnak? Néha találkozunk, szemezünk. Lehet esélyem?
20 éves vagyok. Szinte minden hétvégén találkozom a buszon, buszmegállóban egy csajjal. Ahogy elmegyünk egymás mellett, valahogy ösztönösen nézünk egymás szemébe, hosszan kb. 5 másodpercig. A legnagyobb tömegbe is észrevesszük egymást, pedig direkt nem is szoktam keresni. Volt hogy teljesen máshogy volt öltözve, de bárhogy is, egyszerűen mindig újra és újra megtetszik. Mondom magamba, hogy hú milyen jó nő. Viszont amit nem értek, hogy soha sem mosolyog rám, pedig mindenhol ezt olvasni, hogy ez jelenti a szimpátiát, csak elmerülülünk egymás szemébe.
Szerintetek ez mit jelent? Lehet nála esélyem, meegszólítsam? Az az igazság, hogy ronda pasinak mondanak. Sporttal próbálok évek óta javítani rajta, de hát az arcommal nem tudok csodát tenni. Eddig 3 barátnőm volt, egyik sem volt az a nagyon szép, de én szerettem őket. A leghosszabb 1 évig tartott, most lett nemrég vége. Szóval nem vagyok az a nők kedvence típus, a kutya sem szokott rámnézni. Eddig soha nem volt olyan, hogy egy nő rámpillantott volna egyáltalán, mindig sok idővel, odaadással, humorral tudok közelebb kerülni a nőkhöz.
Ez a csaj meg egyszerűen tényleg gyönyörű. Nagyon tetszik. Teljesen hihetetlen hogy rámnéz egyáltalán. Nem is merem elhinni. Az egyik barátomnak meséltem, ő röhögve azt mondta biztos azt nézte hogy milyen ronda vagyok. Egy csaj havert is kérdeztem, ő is ezt mondta, csak burkoltabban. Meg hogy ne éljem bele magam abba, hogy tetszek egy olyan lánynak aki bárkit megkaphat.
Szerintetek? De komolyan légyszi. Nagyon fontos nekem ez a dolog. Lányok is írhatnának. Mit lépjek és mit lehet ezekből a jelekből kiolvasnni?
Persze, hogy lehet!
Mellesleg gratulálok, azon kevesek egyike vagy aki tudja értelmezni, hogy miről is szól(na) ez a kategória! :D
Hát figyelj, én sem vagyok az a nagy mosolygós, de szemeztem már idegen pasival elmélyülten. Szólítsd meg, most mit veszíthetsz? Max azt mondja, "bocsi, de van barátom" vagy valami ilyesmit. Nem tragédia. De az is lehet, h tetszel neki.
29L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!