Miért van ez? Tényleg csak az ilyen ribancosabb típusú csajokat szeretitek?
Én egy 18 éves lány vagyok,szeretek olvasni, nincs facebookom, nem cigizek, nem piálok, szakácskurzusom van, főzni imádok, nem szenvedek feltünési viszketegségben, nem nyerítek nyílvános helyeken, nem bulizok, nem vetközők le akárki elött, még szüz vagyok... és még is... csúfnak nem nevezném magam, mert 16 éves koromig modellkedtem, utánna már nem válaltam be ezt meg azt... nem értem hogy miért csak olyankor néznek meg a fiúk ha mindenem kint van?
Máskor rám sem rántanak....
Én csak azért hogy felfigyeljenek rám nem fogom kidobni a melleimet meg stb. ...
"szeretek olvasni"
"főzni imádok"
"16 éves koromig modellkedtem"
Hozzám jössz feleségül?
Nagyon-nagyon szépen köszönöm az összes választ!:)
Nagyon hasznosak, s még ha negatív kritika akkor is építő jellegű. :)
ma 14:04 -Ne haragudj, nem reklámozás képpen írtam ki ezt a pár sort, hanem egy olyan kérdést tettem fel amit a való életben nem lenne lehetőségem és merszem más embereknek feltenni egy olyan oldalon ami, végül is erről szól.
Sajnálom, ha te úgy vetted ki, hogy reklámoznám magam, vagy ha tényleg úgy van. Én csak kiváncsi voltam, mert néha eléggé elnyomva érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!