Elég rég volt már kapcsolatom, de nagyon vágyom a szerelemre, viszont úgy érzem semmire sincs rendesen időm. Hogy ismerkedjem így?
Szia,
mondanám, hogy neten ismerkedj különböző társkeresőkön, de az sem jön be mindenkinek, és a legtöbb ember -férfi, nő egyaránt- sokkal szebb képet fest magáról, mint amilyen..
Nekem két melóm van,egyetem,edzés (osztrák bajnokságra készülünk a csapattal) mellette van egy teljes ellátást igénylő nagypapám, és három kutyám, akik szintén törődést igényelnek - mielőbb bárki belekötne bármibe is, ez csak egy felsorolás -
Abszolút megértem a kevés időt :(
Pozitívumot nem tudok írni,mert nekem nem jött be a társkereső.. akivel elkezdtem járni, kb.3hónap után rájöttem, hogy ő nem ugyanazt szeretné,mint én.. persze váltig állította, hogy de..
napi 10 perc szabadidod van, es ahelyett hogy ennel, wcre mennel vagy innal egy kis vizet te ezt a gyakorin toltod el?
SZARKAZMUS DETEKTORT KAPCSOLJUK BE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!