Hol tudnék ismerkedni korombeli értelmes lányokkal? 18/F
Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni lányokkal ,nem vagyok egy elveszett fiú ,ismerőseim szerint elég jól is nézek ki. Szeretnék ismerkedni, egyenlőre csak barátkozni aztán meglátjuk mi lenne belőle. Budapest környékén lehetőleg2013. máj. 14. 15:19
11/16 anonim válasza:
Regisztrálj társkereső oldalra:)
12/16 anonim válasza:
hihii:) akkor nekem értelmes fiúk írjanak xdd
13/16 anonim válasza:
Az itteniek szerint értelmes vagyok, dehát ők az itteniek... :D
Viszont normális fiút tényleg nehéz találni :/
14/16 anonim válasza:
szerintem se ez a legmegfelelőbb hely ismerkedni de vannak ilyen lányok SOK SZERENCSÉT akik meg azt írják hogy ribiket keresel oda se figyelj :) ja igen mi előtt még kérdeznéd onnan tudom hogy vannak ilyen lányok mivel én is lány vagyok és hát sajna sok ribi van de hét ha sikerül neked találni egy lányt
15/16 ttamas93 válasza:
Nem nehez normalis fiút talalni. Csak ne a k....t adjatok es akk maris normalis fiúra találtok.
22 normalis fiú. Normalis megjelenés atlag alkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!