Hol tudnék ismerkedni korombeli értelmes lányokkal? 18/F
Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni lányokkal ,nem vagyok egy elveszett fiú ,ismerőseim szerint elég jól is nézek ki. Szeretnék ismerkedni, egyenlőre csak barátkozni aztán meglátjuk mi lenne belőle. Budapest környékén lehetőleg2013. máj. 14. 15:19
1/16 anonim válasza:
mond ki hogy itt keresel dugopartnert... ne köntörfalazz
2/16 anonim válasza:
vonat,busz,villamos..
strand,facebook,pláza:)
3/16 A kérdező kommentje:
Ha dugópartnert keresnék ,nem lenne gond, de nicns kedvem a buta k*rvákhoz...
2013. máj. 14. 15:25
4/16 anonim válasza:
Dugópartnert miért könnyebb?
De szerintem itt is találhatsz pár értelmes lányt.
5/16 A kérdező kommentje:
Dugópartnert azért könnyebb ,mert elmegyek haverommal bulizni és mindig lesz kurvinca a közelünkben. Viszont értelmes lányból kevés van vagy csak én nem találkozom velük. Am ha valakinek van kedve és szívesen ismerkedne akkor írhat nyugodtan priviben :)
2013. máj. 14. 15:30
6/16 anonim válasza:
Ha jót akarsz akkor ne itt keresgélj szerinteem:)
7/16 A kérdező kommentje:
Olyan nagy bajom csak nem lehet belőle :)
2013. máj. 14. 15:43
8/16 anonim válasza:
Te tudod, de itt sok a fake.. tapasztaltam sajna:(
9/16 A kérdező kommentje:
Az a saját szegénységi bizonyítványuk :)
2013. máj. 14. 15:47
10/16 anonim válasza:
Vannak itt értelmes lányok is tapasztalataim szerint. És irhatnak nekem is ha akarnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!