Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mik a tapasztalatok az interne...

Mik a tapasztalatok az interneten történő ismerkedésről? Akik ezúton ismerték meg a párjukat, hogyan jöttek össze? Milyen oldalon találkoztak? Milyen volt az első személyes találkozás?

Figyelt kérdés

2013. máj. 13. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Felesleges neten keresztül ismerkedni, csajokkal. Én régebben szoktam neten ismerkedni, és baromira nincs értelme. Azért mert most chatelsz vele x hétig, abból úgy se jön le milyen ember, mert írni bármit lehet. Képeket megnézel, róla valóságban teljesen másképpen néz ki. Vannak példáim is rá. Chateltem egy lánnyal több mint 1 hónapig, tök jól eldumáltunk, és nem volt képes talizni velem. Akkor meg minek chateljek vele, ha még talizni sem akar, időveszteség. Nem egyszer volt olyan, hogy egy lánnyal chateltünk ,taliztunk élőben nagyon csúnya volt. Képeken úgy fényképezte magát, hogy előnyös legyen. És ezt az esetet nem csak nála tapasztaltam meg, hanem még sok lányon. Internetek akkor érdemes ismerkedni, ha már előtte láttad élőben is a lányt , hogy néz ki. Mert semmi értelme nincs, egy 3 perces randinak, mert elmegyek és látom nem tetszik a csaj, ezért jöttem el, majd mehetek haza.
2013. máj. 16. 16:49
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Anno én is ismerkedtem interneten, felesleges. Rengeteg nővel beszéltem és szinte mindről kiderült, hogy totál zakkant. Nyilván nem véletlenül nem találnak maguknak senkit a környezetükben. Ez főleg a pestieknél gáz, ahol százezer fő jut egy négyzetméterre és mégis neten kell párt találnia. Elképzelheted mennyire sikerült szocializálódnia. Kizárólag azok a dolgok jöttek be, amikor valamelyik volt barátnőmmel ismerkedtem meg megint, de hát ugye az már egy kipróbált dolog volt.
2013. máj. 17. 09:28
 13/16 anonim ***** válasza:

adfgrzhn

Nem értek egyet maximálisan,azért van kivétel. Korábbi kapcsolataim mindig ismerős körökből alakultak. Mostani páromat neten ismertem meg(és egyáltalán nem vagyok alul szocializált) ,előtte soha nem regisztráltam egy ilyen oldalra sem. És nem bánom,hogy megtettem. Azóta boldogabb vagyok ,mint valaha. :)

2013. máj. 21. 09:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Jó, hát kivételek biztos mindig vannak azért. Én még nem találtam eddig :D
2013. máj. 22. 05:00
 15/16 anonim ***** válasza:

adfgrzhn

Azért ne add fel,soha nem szabad feladni. :)

2013. máj. 22. 07:33
 16/16 anonim válasza:

Steam játékkliens.

Ismerős ismerősének az ismerőse volt.(Akiknek az arcát sose láttam, külföldiek.)

Egy online verseny után keztünk beszélgetni.

1000km re laktunk egymástól.

Fél évig csak chateltünk/ skype videobeszélgettünk. Ő meg akart ismerni, nekem semmi célom nem volt vele.

Kinézetre nem tetszett.

A 2. Vagy 3. Találkozásunkkor kezdtem igazán megszeretni a kinézetét/arcát/fizikumát.

Kb 4-6 havonta találkoztunk, amíg 1,5 évvel később hozzámköltözött. (kb 6-8 hetet töltöttünk együtt ezalatt mielőtt ideköltözött.)

3,5 éve vagyunk együtt.

Az első félév nem volt zökkenőmentes, sokat kellett beszélgetni személyesen is.

10 évvel idősebb nálam.

(randi oldalra nincs az az Isten aki rávenne, hogy regisztráljak)

29N.

2017. nov. 1. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!