Miért van az hogy van egy srác akivel sokat dumálok élőben és fb-n is, de mindig én irok rá és ha rairtam akkor megitn soakt dumalunk, de ő sosem ír rám. Miért?
Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 20:54
1/10 anonim válasza:
Mert még dugásra sem lennél jó nála
2/10 anonim válasza:
mert nem érdeklődik irántad eléggé
4/10 anonim válasza:
Félénk, és nem akar terhedre lenni-bár ez inkább a nőkre igaz, ha igy sokat beszél az illetővel, ha az ráir.
5/10 anonim válasza:
Lehet,hogy nem akar nyomulósnak tűnni.
6/10 A kérdező kommentje:
valójában a srác eléggé visszahúzodó/félénk, nem nagy csajozos de emelett nagyon sokat bulizik.. nem ez a fajta remix meg justin bieber féle zenéket hallgató...
inkabb pink floyd meg ilyesmi.
nem tudom hogymost mitcsiajak... irjak rá MINDIG én vagy mi?...
2013. máj. 4. 21:02
7/10 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok mint te csak egy lány viselkedik nálam így. 1 hete beszélgetek vele, csak én keresem és én irányítom a beszélgetéseket, de nem adom fel, próbálom megtörni.:)
8/10 anonim válasza:
És míg nem mondja azt, hogy bocs, de nem vagy az esetem addig van remény.
9/10 anonim válasza:
6 A legnehezebb: kérdezz rá egyenesen. Igy hamar rövidre tudod zárni, ha vakvágányon vagy:D
10/10 anonim válasza:
Valoszinu nem erdekled.
He erdekelned, keresne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!