Mit ér a lányoknál a magasság, ha mellé kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Állandóan mondogatják nekem (családban), hogy mennyire felfigyelnek majd rám, meg hogy mennyire tekintélyes leszek azzal, hogy ennyire magas vagyok (188 cm), csak azt általában elfelejtik, hogy nem vagyok újgazdag fiú, cserébe viszont jó kövér, így aztán nem kellek senkinek.
Általában vagy félnek tőlem, vagy pedig porig aláznak...
2013. ápr. 30. 21:42
11/13 anonim válasza:
Csak azt ne csináld amit a 10-es ír,mert egy baromság.Kizsigereli a szervezeted.
Inkább egyél normálisan vagy sportolj..
12/13 anonim válasza:
En fogytam mar le 20 kg-ot, ami azota sem jott vissza ugy, hogy kevesebbet ettem.
Nekem mukodott, persze volt annyi eszem, hogy zoldseg, gyumolcs es sok folyadek(viz) is legyen az etlapon.
13/13 anonim válasza:
SPORT vazze! sport... gyúrj, kondizz, stb, nem csak ölbe tett kézzel kell várni, hogy felfigyeljenek rád, egyébként sztem csupán a magasságod miatt nem is néznének rád fel, viszont ha a magasság mellé egy szép, kigyúrt test is párosul, akkor tuti, mástnem az elszántságod miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!