Valljak be mindent, vagy inkább még ne?
Közvélemény kutatást végeznék! A haverjaim 90%-a lebeszél erről, mert szerintük nem szabad szerelmet vallani. Normális esetben én is így gondolnám, de ez nem normális eset, én biztosan nem vagyok 100as :D és szerintem ő sem :) Neki sem átlagos a lelki világa meg nekem sem. Fél éve ismerem kb, elkövettem egy nagy hibát, egyből beleszerettem sajnos és nem tudtam igazán magamat adni emiatt sosem, viszont ettől még eddig nagyon jól elvoltunk, de nem léphettem komolyabbat magam miatt. Az utóbbi két hétben viszont mintha kerülne, nem keres, mindig én írok, előtte ő is keresett sokszor(lehet megunta h nincs semmi, vagy rájött mit érzek de ő nem bennem gondolkodik) Persze lehet tök nem ez van, lehet neki sosem tetszettem úgy, meg most úgyis elfoglalt a suli miatt...
Nem láttam már vagy 3 hete, hiányzik...nem csak azért mert én többet érzek...sajnos...vagy nem sajnos. Hanem egyébként is, a társasága, jó kedve. Szóval már ott tartok, hogy leszarom az egészet és elmondom mi van, még ha ezzel el is játszom örökre az esélyeimet, és szóba sem áll velem többet, vagy nem fog úgy rám nézni mint eddig. Ezért érdekelne mások tapasztalata ez ügyben. Valljak vagy ne? :D 26 vagyok, a lány fiatalabb néhány évvel.
Lehet, hogy már rég rájött és arra várt,
hogy: - bevalld neki - vagy, hogy
- ő bevallhassa neked.
Túl sokat várt, ezért: - lelépett simán, megunt már
- feltűnt egy jobb pasi a téren
- valaki hamarabb elhívta és ő élt ezzel a lehetőséggel.
Bocsi, ha nem tudod kivenni, hogy miket írtam, de azért remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!