Hogyan kezdjek neki? help pls, többi lent!
előző hét pénteken voltunk deákon igy 10-en kb nem tudom, szerveztem egy talit de eredetileg ugy volt hogy cask 5-6 leszunk és hivtak egy srácot (többet is, lányokat is )
na és a srác nekem nagyon megtetszett, giaz akkor nem tul sokat beszélgettünk de amikr mentem el onnan odajött hozzám elköszönni , meglepődtem de azért örültem neki. Másnap meg bejelölt engem facebookon. dumálgattunk, és elég sokat amikro látta hogy nem írok rögtön írt valamit ennek örültem, viszont én szeretném őt jobban megismerni és majd később többet is a barátságnál. minden pénteken fogunk találkozni igy bandában (most pénteken nem majd csak jövőhéten). hogyan kezdjem el az ismerkedést? vagyis hát a második lépést? gondoltam olyasmire hogy megkérem jöjjön el velem a boltba vagy valami a deákon ugyis van a közelben aztán megkérdezem nincs-e kedve sétálni, vagy valami. nagyon egyforma az ízlésünk csak talán a zenében tér el egy kicsit. ötletel? ő 17 én 16 vagyok.
Először is, érezd magad nagyon szerencsésnek hogy akadt egy ilyen pasi akivel rendszeresen találkozhatsz!!:) Hát.. legyél vele jófej, kedves, és a dolgok úgyis majd szépen elintéződnek.. Ne akarj rögtön járni vele, szépen ismerjétek meg egymást, ily módon nő az esélye hogy komolyabb kapcsolat lesz belőle...:)
Sok sikert!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!