Léteznek még olyan lányok, akiknek nem az jelenti a szórakozást, hogy kimennek a Margit szigetre bandázni és inni, vagy diszkózni?
Vannak még olyan lányok, akik nem isznak, hanem kulturáltak,
és elmondható róluk, hogy emberek valóban, és nem csak külsőre néznek ki annak?
Igen én is olyan vagyok(mármint normális)szeretek város nézni még akkor is ha ismert városban környéken vagyok,szeretem a múzeumokat a színházat minden ami érdekes és szeretek futni a Margit szigeten. Nem pedig bandázni és valami koszos állomásin piálgatni és cigizni,15 éves lány vagyok és ezek annyira távol állnak tőlem,teljesen fölöslegesnek tartom. Inkább az a baj,hogy kevés az ilyen fiú!És igen ha az utcán vagyok és úgymond fiúkat nézegetek csak külsőre nézem mivel nem lesz a hites férjem akivel egy buszon utazom fölösleges volna
álmodozni!És ha egy fiú túl van öltözve mai szlogen szerint páva kifejezetten hányingert kapok tőle igaz jól néz ki de basszus fiú ingbe legyen nem pedig sálacskába meg minden szarba!
Én nem iszok, nem cigizek, nem drogozok.
Nem járok bulizni mégis úgy érzem jó életem van. Nincs szükségem haszontalan dolgokra. Jó életem van.
A Margit szigetre nem nagyon szoktam kijárni. Főleg nem bandázni.
16/L
Miért, szerinted aki elmegy bulizni az már nem is ember?
Sokan azt hiszik hogy a bulikban csak az megy, hogy mindenki hányosra issza magát és összefekszik mindenkivel. Persze, ilyenek is vannak, de tapasztalataim alapján kevesebben.
Mi minden héten járunk bulizni, iszogatunk is, mégsem abból áll az este, mint azt a sok hozzád hasonló elképzeli.
Van egy kisebb társaságunk, este összeülünk, beszélgetünk, majd lemegyünk a buliba. Táncolgatunk, majd kiülünk beszélgetni, ismerkedünk másokkal, elhülyülünk.
Ebben nem tudom mi elítelendő van.
Én inkább olyannal nem tudnék lenni, aki nem hajlandó kimozdulni otthonról, nem szeret barátkozni, nincs benne semmi hülyeségben.
Én fiú vagyok ritkán iszom nem drogozom
Mivel sopronban nincs margitsziget oda nem megyek, haverokkal néha füvezünk. XD (a fü NEM drog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!