Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Léteznek még olyan lányok,...

Léteznek még olyan lányok, akiknek nem az jelenti a szórakozást, hogy kimennek a Margit szigetre bandázni és inni, vagy diszkózni?

Figyelt kérdés

Vannak még olyan lányok, akik nem isznak, hanem kulturáltak,

és elmondható róluk, hogy emberek valóban, és nem csak külsőre néznek ki annak?

2013. ápr. 20. 22:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen! Én is inkább futni megyek a Margit szigetre!
2013. ápr. 21. 11:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, vannak még ilyenek. Jövő héten találkozom egy régi baráttal. Neki az volt az ötlete, hogy a Margit szigetre menjünk, de én mondtam, hogy oda nem szeretnék menni (így máshova megyünk és szerencsére neki nem gond), mert az ismerőseim ott szoktak "lazulni", én meg olyan társaságba nem igazán akartam sohasem tartozni (ahol az a buli, hogy ki tud többet inni, meg utána "gyere hányjunk együtt"), így inkább az otthon ülős típus maradtam. Ez van... sajnos azt tapasztalom, hogy manapság a barátság már csak, mint fogalom létezik...
2013. ápr. 21. 14:49
 13/17 piriiiiii ***** válasza:
Én ilyen vagyok, mert a Margit-sziget sajna tőlem 200 km-re van. :D
2013. ápr. 22. 18:15
 14/17 anonim válasza:

Igen én is olyan vagyok(mármint normális)szeretek város nézni még akkor is ha ismert városban környéken vagyok,szeretem a múzeumokat a színházat minden ami érdekes és szeretek futni a Margit szigeten. Nem pedig bandázni és valami koszos állomásin piálgatni és cigizni,15 éves lány vagyok és ezek annyira távol állnak tőlem,teljesen fölöslegesnek tartom. Inkább az a baj,hogy kevés az ilyen fiú!És igen ha az utcán vagyok és úgymond fiúkat nézegetek csak külsőre nézem mivel nem lesz a hites férjem akivel egy buszon utazom fölösleges volna

álmodozni!És ha egy fiú túl van öltözve mai szlogen szerint páva kifejezetten hányingert kapok tőle igaz jól néz ki de basszus fiú ingbe legyen nem pedig sálacskába meg minden szarba!

2013. ápr. 23. 20:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem iszok, nem cigizek, nem drogozok.

Nem járok bulizni mégis úgy érzem jó életem van. Nincs szükségem haszontalan dolgokra. Jó életem van.

A Margit szigetre nem nagyon szoktam kijárni. Főleg nem bandázni.

16/L

2013. aug. 11. 15:46
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

Miért, szerinted aki elmegy bulizni az már nem is ember?

Sokan azt hiszik hogy a bulikban csak az megy, hogy mindenki hányosra issza magát és összefekszik mindenkivel. Persze, ilyenek is vannak, de tapasztalataim alapján kevesebben.

Mi minden héten járunk bulizni, iszogatunk is, mégsem abból áll az este, mint azt a sok hozzád hasonló elképzeli.

Van egy kisebb társaságunk, este összeülünk, beszélgetünk, majd lemegyünk a buliba. Táncolgatunk, majd kiülünk beszélgetni, ismerkedünk másokkal, elhülyülünk.

Ebben nem tudom mi elítelendő van.

Én inkább olyannal nem tudnék lenni, aki nem hajlandó kimozdulni otthonról, nem szeret barátkozni, nincs benne semmi hülyeségben.

2013. aug. 11. 16:19
 17/17 anonim válasza:

Én fiú vagyok ritkán iszom nem drogozom

Mivel sopronban nincs margitsziget oda nem megyek, haverokkal néha füvezünk. XD (a fü NEM drog).

2015. febr. 11. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!