Üdv! Hogyan lehet úgy ismerkedni, hogy nem járok bulizni? Hogyan lehet odamenni valakihez anélkül, hogy teljesen hülyének nézne vagy kinevetne?
Hallottam már olyanról, aki nem szereti, ha elkérik a jegyzetét :) És én különben is jegyzetelek :)
És ez nem kifogás :) Nálam nem megy olyan könnyen ez, mint másnál.
és az mért is baj, ha egyértelműen kiderül, hogy te ismerkedni akarsz??
mire föl keresnél idióta ürügyeket, minek foglalkoznál jegyzetekkel, sulival, amikor te ismerkedni akarsz? fölösleges időpocsékolás
első kérdéseknek kérdezd meg mennyi az idő, aztán kérdezd meg, hogy hogy van, dumálj vele ilyesmi általános dolgokról, pár mondat, mond hogy tetszik és dumálnál vele a későbbiekben kicsit és adja meg a számát.
19:43
hahahahaha
de jót nevettem... igen, nagyon fontos hol tanulhat, mert így aztán nem lehet tanácsot adni.. hahahaha
igen, így van, ülj mellé teljesen közömbösen, abból aztán jó fog kisülni... hahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!