Mit csináltok egy buliban, ha kb. minden ember idegen?
# 14 15:20
Bahaha mintha csak én írtam volna :D
Ilyenkor előtte megiszok egy üveg pezsgőt, ami számomra a legtökéletesebb, legjobban kikísérletezett partydrog.
Ettől a buli kezdetén kellően oldott, jó arc leszek, de még nem ittas, így könnyen megy az ismerkedés, jól sikerül a belépő.
És ami lényeges, alkoholt később az este folyamán már nem iszom, a buli további részében az adja az extra önbizalomlöketet, hogy látom hogy míg körülöttem a társaság az alkoholtól feloldódik, addig az én tudatom az alkohol ürülésével folyamatosan kristálytisztává válik.
Pár napja egy házibuliban (18. szülinap) alig ismertem valakit, és akiket ismertem is, egy idő után nem találtam őket, részegen ki tudja merre fetrengtek..
De mikor megérkeztem, köszöntem a házigazdának, odaadtam az ajándékba hozott piát, és utána odamentem ahhoz a társasághoz, ahol az egyik legjobb barátnőm ült. Ott megismerkedtem kapásból 4-5 sráccal. Egy másik barátnőm egy másik társasággal volt, ott, akkor megismertem még pár srácot meg két lányt.
Akkor utána ezzel a két társasággal lógtam, velük beszélgettem. Hallgattam a sztorikat ha épp nem tudtam hozzászólni valamihez, közben pedig ittunk. Az egyik sráccal pálinkáztunk, így egyre oldotabb lettem. Mivel ilyenkor még jobb fej vagyok (haha), már nem okozott gondot az sem, hogy ismeretlen emberekkel beszélgetek.. Akiket meg jobban megismertem (a két társaságból az emberek), velük mégjobban elvoltam.
Aztán, hallottam, hogy a bulin (70-en voltunk) van 6 Ádám nevű srác is, de én csak 4-et tudtam összeszámolni.. Így minden fiúhoz odamentem, a "Szia, téged Ádámnak hívnak?" szöveggel. Tehát akkor megismertem mégtöbb embert, mert persze egyiket sem Ádámnak hívták, és mindegyiket érdekelte miért kérdezem..
Aztán mikor átjött a szomszéd a hangos zene miatt, akkor megint két sráccal beszélgettem a történtekről..
Tehát számos dolog, téma adódhat, amiről el lehet kezdeni beszélni, és jó alap lehet az ismerkedéshez.
Plusz a pia tényleg segít! Ellazít, és mivel felbátorít, nem fog érdekelni az sem, ha odamész valakihez beszélgetni. Nem lesz benned félsz és megfelelési kényszer.
De ha mégsem vagy egy nagy iszákos, akkorse aggódj, mások részegek lesznek és nemigen fognak rád emlékezni. Kivéve ha tényleg meg akarnak jegyezni. :) Úgyhogy hajráá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!