Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találok olyan lányokat...

Hol találok olyan lányokat akik szeretik a trance, progressive trance, minimal zenéket?

Figyelt kérdés

Csak mert úgy veszem észre, hogy eme stílusok miatt nem hajlandóak velem folytatni semmi komolyat.

Azért jutottam el idáig, mert elvagyok velük meg minden, de amikor meghallják milyen zenéket hallgatok, akkor elszaladnak, mint elefánt a kisegér elől.

#zene #stílus #ismerkedés #hasonló #holvannakilyencsajok
2013. márc. 21. 00:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem vagyok csaj, se gonosz kábítószeres, de nem tudod hol lehet még ilyen zenéket találni? :D

vagy egyáltalán így stílus szerint zenéket keresni?

mármint ahol nem csak a legnépszerűbb számok vannak fent, bizonyos előadóktól

2013. márc. 21. 03:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Az amire írtad, hogy nem tudod milyen stílus, nekem valamiért nagyon hasonlít erre a számra: https://www.youtube.com/watch?v=22ut_pzoWgY&feature=youtube_..

Ennek a számnak ez a remixe az egyik kedvencem: https://www.youtube.com/watch?v=GS6VDQwfPc0&feature=youtube_..

Amire írtad, hogy istencsúcs, hát az tényleg jó szám!

2013. márc. 21. 10:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem ez sosem jelentett gondot. Trance stílust hallgatok, sosem érdekelt különösebben egy lányt sem, elfogadták, nem ezen múlik egy kapcsolat egy normális lánynál. És nem egy lányról beszélek. 28/f
2013. márc. 21. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:
#10: van egy elméletem: ezek a "zenék" (valójában nem zenék, repetitív hangingerek) fiziológiásan, az értelmet megkerülve hatnak az érzékszerveinken keresztül az idegrendszerünkre. Az értelmünk azonban nem szereti, ha bármiből is kihagyják, és tiltakozik minden eszközzel. Tulajdonképpen maga a hanginger (+ fényinger, ha egy rendesen, szakszerűen kivitelezett partyn vagy) a drog, tökéletesen alkalmas egy (szerintem) elég érdekes és kellemes transzállapot előidézésére és fenntartására. A vegyszerek azoknak kellenek, akik nem tudják az értelmüket megkérni, hogy engedje létrejönni ezt a transzállapotot. (Ebből implicite következik, hogy jómagam is fogyasztója vagyok az egész ütemű minimal technonak, de a drogoknak nem. Akit érdekel, a blogomban talál erre vonatkozóan dolgokat még, a "biovegyszer" kifejezésre érdemes keresni, vagy majd később a party kategóriára, ha egyszer megcsinálom rendesen a kategorizálást (és a freeblog sem áll éppen a fején). [link] )
2013. márc. 21. 13:52
 15/16 anonim válasza:
trancet szeretem de nem igazán a progressivet hanem a hard trancet,acid trancet,ezen kivül gabber hardcoret,technot és DnBt is halgatok a minimalt unalmasnak találom,elalszok rá...19 éves lány vagyok,ja és nem járok discoba mert ott sok a pááááááwwahhhh akiktől hányok....de mind1 mert nekem van pasim,de haverokat én is keresek akik szeretik a jó zenéket :D
2013. máj. 28. 21:13
 16/16 anonim ***** válasza:
fesztiválokon :)
2013. aug. 16. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!