Lehetséges, hogy bejövök a lánynak?
A tegnapi kérdésem volt ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ma beszéltem a csajjal, tényleg nem volt sok időnk. Bemutatkoztunk egymásnak, mondta, hogy ezután legalább már tudni fogja, hogy kinek integet az utcán (!). Egyébként nem szokott integetni, szóval nem tudom, mit akart ezzel. Elég sokat mosolygott, meg párszor egymás szemébe néztünk, bár kicsit mintha mindketten zavarban lettünk volna. Nem tudom, hogyan tovább, én azt éreztem, hogy nem vagyunk teljesen közömbösek egymásnak, de lehet, hogy tévedek. Személyesen nem valószínű, hogy sokat fogunk tudni beszélni, max. továbbra is összefutunk az utcán pl. ebédidőben. Hogyan közeledhetnék hozzá? A randira hívást korainak érzem, amúgy is talán csak neten tudnánk beszélgetni, úgy meg ciki "udvarolni". Megköszönök minden értelmes, normális választ, akinek van valami jó ötlete, azt megkérném, hogy ossza meg velem. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!