Szerintetek felvegyem a lányt facebookra?
Figyelt kérdés
Egy suliba járunk, ő elsős, én másodikos. A suliban mindig mosolyogva odaköszön nekem én pedig vissza neki. Nem ismerjük egymást.
Ma volt matekverseny, a mellette levő padban ültem és a verseny kezdetekor bedobtam a verseny felügyelőhöz egy poént és nevetett rajta, csak ő hallotta.
Szerintetek felvegyem őt facebookra és kezdjek el vele ott ismerkedni?
Köszi, egy 17/F
2013. febr. 15. 17:40
1/10 anonim válasza:
Szerintem kezdj el vele élőben beszélgetni. Mi bajod lenne belőle? Úgy tűnik nem rohan előled...
2/10 anonim válasza:
Vedd fel! Ha nem jelöl vissza legalább tudod, hogy nem érdekled.
4/10 anonim válasza:
Szerintem aki matekversenyre jár, az nem a bukós fajta, max nulladikos volt. Felveheted, persze, de szerintem is sokkal tisztább lenne élőben beszélni vele. Mindkét megoldás működni fog, te tudod melyik fekszik jobban.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem buktam meg.. :DD Szlovákiában tanulok, itt 9 év általános iskola és most jön +4 év építészeti középiskola. Akkor felvegyem? Élőben nincs hol, mikor beszélgetnünk
2013. febr. 15. 18:03
7/10 anonim válasza:
Arra értette a bukást, hogy azt mondod másodikos vagy... másodikosnak lenne 17 évesen legalább 9 év bukást jelent :D
8/10 A kérdező kommentje:
Jajj hogy általános iskola.. humorheroldok!:DD
2013. febr. 15. 18:16
9/10 anonim válasza:
Szerintem élőben kezdj vele beszélni. Tuti tetszel neki és nem fog lepattintani :)
Amúgy bejelölheted, ha akarod, de inkább személyesen történjen az 1. beszélgetés.
25L
10/10 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Bejelölheted, ha szimpatizál veled, biztosan visszaigazol (az alapján, amit leírtál, valószínűleg szimpatikusnak talál, lehet, be is jössz neki). Ismerkedni mindenképp személyesen kezdj el vele, mert ha már ott van a közeledben, rendszeresen találkoztok, úgy sokkal kényelmesebb, mert ha élőben beszéltek, láthatod a reakcióit is, sokkal könnyebben ki tudod szűrni, hogy mit szeretne tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!