Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van egyre több önbizalom...

Miért van egyre több önbizalomhiányos fiú, mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Esetleg az ok az elszegényedő társadalomban keresendő, vagy egész más oka van ennek a "forever alone" jelenségnek?

2013. febr. 9. 22:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
12%
Megszűnt a katonaság, sokakat nem tanítanak meg, hogyan kell férfiként viselkedni.
2013. febr. 9. 22:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A kifacsart értékrend, ami a külsőségeket helyezi előtérbe. És az emberi kommunikáció csődje.
2013. febr. 9. 22:23
 3/17 anonim ***** válasza:

"Megszűnt a katonaság, sokakat nem tanítanak meg, hogyan kell férfiként viselkedni."

Ez nem annak tudható be. Ez egy tévhit, hogy mit, hogy csinált a katonaság!

2013. febr. 9. 22:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:22

Nem attól leszel férfi, mert végigcsináltál egy olyat, amit ha nem tettél volna, akkor a rendőrök hurcoltak volna el.

33F

2013. febr. 9. 22:24
 5/17 anonim ***** válasza:
Már az elején sincsenek kibékülve önmagukkal, és ezt még tetézi az is hogy nem kellenek egy lánynak sem. Innen nehéz kimászni a gödörből. Én azt csináltam amikor ilyen helyzetben voltam régen, hogy változtattam a külsőmön, eljárok edzeni és rájöttem hogy tök jól nézek ki. Ha nem is, de én teljesen jónak látom magam. Azóta nincs bajom semmivel.
2013. febr. 9. 22:25
 6/17 anonim válasza:
57%
A média és a facebook hatására elbutultak a lányok és ma már nem elégszenek meg egy rendes fiúval, hanem csak a jóképű, magas fiúknak adnak esélyt. Sokkal kényesebbek és válogatósabbak a mailányok, túlságosan jó azéletük az a gond. Én adnék nekik munkát és nem facebookoznána egész nap az fix.
2013. febr. 9. 22:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Mert amíg van különbség férfi és nő között szükség van egymásra a másik hiányosságainak kiegészítésére.Ha ugyanazt csinálja a férfi és a nő akkor nincs szükségük egymásra.Szükség nagy úr ezért olyan kiemelten fontos manapság a szex ezért még szükség van két emberre.A férfiak nőiesedneka nők férfiasodnak,gyerek meg teher lesz mert akkor nincs egyenlősdi.
2013. febr. 9. 22:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Férfi szerepminták hiánya
 9/17 anonim ***** válasza:

Amúgy, hogy miért sok az önbizalomhiányos, talán mert nagyobb a megfeleni vágyás, és valahogy mindkét fél, de különösen a női oldalról magasabbak az elvárások.

Így inkább társadalmi oka van, de a katonás hülyeségnek semmi köze hozzá! :)

10/17 A kérdező kommentje:

"Megszűnt a katonaság, sokakat nem tanítanak meg, hogyan kell férfiként viselkedni."

Megszólalt egy férfigyűlölő feminista...

2013. febr. 9. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!