Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek az oka? [ lent ]
Sziasztok ! szóval.:) Az a helyzet hogy lassan 16 éves vagyok és még nem volt barátom, nem mintha ez nagy probléma lenne, eddig nem is nagyon foglalkoztam vele, de mostmár kezd idegesíteni..
Nem vagyok valami topmodell alkat,de próbálok előnyös ruhákat hordani, hogy csöppet el tudjam rejteni a pluszokat. A hajam hosszú sötétbarna, kék szemem van. Szerintem nem vagyok csúnya. Olyan átlagosnak tartom magam. Viselkedésre.. hát szeretek segíteni másoknak. Általában mosolygok, alapjában véve csöndes vagyok, nincs nagy szám. Mégis még egy srác érdeklődését sem keltettem fel soha. Szerintetek mi lehet a baj velem ?
Köszönöm a válaszokat előre is :)
Édes tudatlan...
Körülnéztél már ebben a putriban amit világnak hivnak sokan?
Nézz körül mi van körülötted és mik!! Nem kik....
Vicces lesz 50 év mulva, h a mostani tini "fiuk" olyanok amilyenek.....
16/F
Nehogy már higyj ennek az utolsó kommentelőnek,hülye teljesen.
Azért nem volt még barátod,mert a mai 14-15 éves srácok,olyan lányokat keresnek akiket könnyű megdönteni már ennyi idősen.Ritka az aki nem ilyet keres.
És mint írtad,te csöndesebb vagy,így nem figyelnek fel rád,nincs meg benned a rib@nc gén,amiért felfigyelnének rád,hogy ohh,ezt a csajt könnyű lenne meghúzni.
És ennyi.
Annyiban van csak igaza az előttem szólónak,hogy később már a belső értékeke is fogják nézni a fiúk,nem csak a külsőt.
Hidd el,te szerencsésebb leszel,ezeknél a kis butus mindenkinek odaadom magam lányoknál,akik igaziból csak szeretetre vágynak,de rosszul próbálják megkapni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!