Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek az oka? [ lent ]
Sziasztok ! szóval.:) Az a helyzet hogy lassan 16 éves vagyok és még nem volt barátom, nem mintha ez nagy probléma lenne, eddig nem is nagyon foglalkoztam vele, de mostmár kezd idegesíteni..
Nem vagyok valami topmodell alkat,de próbálok előnyös ruhákat hordani, hogy csöppet el tudjam rejteni a pluszokat. A hajam hosszú sötétbarna, kék szemem van. Szerintem nem vagyok csúnya. Olyan átlagosnak tartom magam. Viselkedésre.. hát szeretek segíteni másoknak. Általában mosolygok, alapjában véve csöndes vagyok, nincs nagy szám. Mégis még egy srác érdeklődését sem keltettem fel soha. Szerintetek mi lehet a baj velem ?
Köszönöm a válaszokat előre is :)
És te fiú vagy vagy lány?
Mert leginkább egy sértődött nőnek tűnsz,ha nem vagy sértődött nő,akkor pedig evvel már jellemeztem is,hogy mennyire vagy férfi egy 10-es skálán.
Oké,vissza olvastam,fiú vagy.
Hát akkor a b,verzió van érvényben ;)
A sok farok omfg... 11es elég köbgyök gyohár lehetsz ha a 10-es válaszolot igy lehuztad....
Ha visszahuzodo vagy, akkor a sok páwa élletelen hernyo akik fiuknak merik nevezni magukat, nem fognak rádhajtani... ennyi
Mert mint már mondtam.... NÉZZÉL KÖRBE A VILÁGBAN a korosztályodban föleg... s számold össze hány olyan fiut látsz aki megérdemli ezt a jelzöt....!!!!
Amúgy az engem lehúzónak üzzenném,hogy nincs olyan szó,hogy
felhomályosítsalak :D
Olyan van,hogy felvilágosítsalak :)
És azt szerinted jogos írni,hogy valószínűleg ronda a kérdező.De igazából mindegy is,nem az én dolgom megvédeni,védje meg saját magát.
Nagyon unszimpatikus férfinek tűnsz az irományaid alapján,
semmi nincs meg benned ami egy igazi férfihez kell.
A sótlan,humortalan,nagyképű férfiaktól kiráz a hideg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!