Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Budapesten hova érdemes menni...

Budapesten hova érdemes menni szórakozni ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés

Nem a kiskorú raj társaságra gondolok, a kicsit érettebb, 20+ emberek hova járnak feloldódni, ahol esetleg tán ismerkedni is lehetne?

3 db 20/l, idegenek a városban

Kösz a kérdést előre is :D

2012. nov. 27. 20:09
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Én leírtam, hogy a b@sszadnekikoroníta nevű helyre menjetek! NEM VAGYOK JÓ FEJ?
2012. nov. 27. 20:51
 22/26 anonim válasza:
2012. nov. 27. 20:54
 23/26 A kérdező kommentje:

a google csak helyeket sorol fel, de nem tapasztalatokat, amik talán jól jöhetnek. Hiába megyek el pl a Corvin-tetőre, ha ott egyszerűen képtelenség emberekkel beszélgetni. Ezt a Google nem mondja meg.

Mindenesetre, nagyon szépen köszönöm. És de, nagyon jó fej vagy, kedves nemlétezőhelyetmegadó válaszoló.

2012. nov. 27. 20:58
 24/26 anonim válasza:
Nagyon szívesen, kedves egyetemista, külföldipasit behozó királykisasszony :D És a hely létezik, csak keresni kell. A hajógyári szigeten van :D
2012. nov. 27. 20:59
 25/26 anonim válasza:
Meg azt is jó tudni, hogy helyspecifikus, hogy lehet-e beszélgetni. Miért ilyen életképtelen valaki :( SÍROK, BŐGÖK, ŐRJÖNGVE TOMBOLOK :D
2012. nov. 27. 21:00
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia, nem tudom olvasod-e még, de azért ideirom: Sztem a legjobb helyek itt a Morrisons liget és a Romkert (utóbbi előtt akkora a sor mindig hogy már ott kialakul egy buli, na az modnjuk kifejezetten alkalmas arra h beszélgessetek pár sráccal, mi már jártunk ugy h ott ismertünk meg csajokat és velük buliztunk egész este, sőt, végül nem is a Romkertben :) Én ezeket ajánlom...a külföldi hapik ''behozását'' meg gondolom úgy érted h a már meglévő ismerőseiteket hivjátok fel Pestre...de tényleg kicsit viccesen fogalmaztál :)

Ui.: na ugye hogy vannak normálisak is? :) bár tudom, mi vagyunk kevesebben...:)

2013. ápr. 16. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!