Budapesten hova érdemes menni szórakozni ismerkedés céljából?
Nem a kiskorú raj társaságra gondolok, a kicsit érettebb, 20+ emberek hova járnak feloldódni, ahol esetleg tán ismerkedni is lehetne?
3 db 20/l, idegenek a városban
Kösz a kérdést előre is :D
a google csak helyeket sorol fel, de nem tapasztalatokat, amik talán jól jöhetnek. Hiába megyek el pl a Corvin-tetőre, ha ott egyszerűen képtelenség emberekkel beszélgetni. Ezt a Google nem mondja meg.
Mindenesetre, nagyon szépen köszönöm. És de, nagyon jó fej vagy, kedves nemlétezőhelyetmegadó válaszoló.
Szia, nem tudom olvasod-e még, de azért ideirom: Sztem a legjobb helyek itt a Morrisons liget és a Romkert (utóbbi előtt akkora a sor mindig hogy már ott kialakul egy buli, na az modnjuk kifejezetten alkalmas arra h beszélgessetek pár sráccal, mi már jártunk ugy h ott ismertünk meg csajokat és velük buliztunk egész este, sőt, végül nem is a Romkertben :) Én ezeket ajánlom...a külföldi hapik ''behozását'' meg gondolom úgy érted h a már meglévő ismerőseiteket hivjátok fel Pestre...de tényleg kicsit viccesen fogalmaztál :)
Ui.: na ugye hogy vannak normálisak is? :) bár tudom, mi vagyunk kevesebben...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!