Budapesten hova érdemes menni szórakozni ismerkedés céljából?
Figyelt kérdés
Nem a kiskorú raj társaságra gondolok, a kicsit érettebb, 20+ emberek hova járnak feloldódni, ahol esetleg tán ismerkedni is lehetne?
3 db 20/l, idegenek a városban
Kösz a kérdést előre is :D
2012. nov. 27. 20:09
11/26 anonim válasza:
Amúgy tombolva röhögök ezen: KÜLFÖLDI PASIKAT HOZUNK BE :DDDDDDDD Mint ha egy zsák krumpli lenne :D:D:D
12/26 A kérdező kommentje:
Esetleg valami használható válasz? Kezd megrendülni az értelmes emberek létezésébe vetett hitem.
2012. nov. 27. 20:21
13/26 anonim válasza:
A külföldi pasikat hozd be, ők értelmesebbek :D Amúgy hogy hozzátok be? KÉZ ALATT? LEFIZETITEK A VÁMOSOKAT? BECSEMPÉSZITEK ŐKET? :DDDDDDDD
14/26 anonim válasza:
HOL ÉLTETEK EDDIG? SZILÉZIÁBAN? Valamelyikőtök randizhatna velem. Üdv.: Pupák Kázmér
15/26 anonim válasza:
Hűű b*zdmeg:D lehet értelmesebbek vagytok de egyszerűen az írásotokból árad a flegma, beképzeltség:D Hozzatok be külföldi hapsikat. Nekünk ilyenek úgysem kellenének. Amúgy voltam egyetemista csajjal, de az nem volt ennyire hányingerkeltő:D Isten ments hogy valaha is találkozzak veletek:D
21/F
16/26 anonim válasza:
Lehet akkor inkább ott kellene maradni ahonnan jöttetek, ha ennyire rossz itt.
17/26 anonim válasza:
Kihúztátok a gyufát lányok. EL INNÉT!
18/26 A kérdező kommentje:
A válaszaitokra adtam reakciót. Csak azért emeltem ki, hogy külföldiek vagyunk, merthogy idegenek a városban, így nem tudhatunk semmiféle szórakozóhelyről, ahova érdemes lenne menni. Amely kérdésemre mellesleg még nem kaptam választ, így ismét felteszem: hova érdemes menni szórakozni, ha nem hozzátok hasonlókkal szeretnénk ismerkedni? :)
2012. nov. 27. 20:40
19/26 anonim válasza:
Mert mi milyenek vagyunk királylány?
20/26 A kérdező kommentje:
A válaszok alapján meglehetősen lekezelőek és válaszokat se nagyon adtok, csak újabb kérdéseket meg szidalmakat. Egy egyszerű kérdést tettem fel, és egyelőre csak annyit kaptam, hogy szidtatok, majd azért szidtatok, mert nem hagytam magam. Hát köszi. Nem fest jó képet rólatok, mindenesetre maradjunk ennyiben.
2012. nov. 27. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!