Szerintetek bele kezdjek az ismerkedésbe?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomból, aki év elején egy icipicit tetszett. most enyhén szerelmet vallott nekem. kedves,vicces fiú, de nem tudom mit érzek iránta, mit tegyek?2012. nov. 25. 19:06
1/7 anonim válasza:
Ismerkedj,legyetek haverok,majdcsak lesz vmi...idöközben talán kitisztulna az érzelmeid
3/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. nov. 25. 19:20
4/7 anonim válasza:
ismerkedj, haverkodj , ha lesz több is rajtatok áll :D
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan.Legalabb megtudod mit erzel iranta.
6/7 anonim válasza:
Ismerkedj, haverkodj vele. Ha több nem is, de barátok lehettek és lehet egy igaz barátot fogsz a személyében megismerni.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát megbeszéltük, hogy maradunk barátok.Aztán olyan történt amire nagyon nem számítottam...mikor bevallotta hogy "szeret" akkor 2 hete szakított a barátnőjével.. miután megbeszéltük, hogy barátok, azután kevesebb mint egy hét után összejött újra az exével, nagyon rosszul esett hogy hazudott... :((
2012. dec. 10. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!