Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hétvégén szakított velem a...

Hétvégén szakított velem a barátom másfél év után. Van értelme szerintetek az alábbi dolgoknak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen megőrülök, mert én szerettem őt, padlón vagyok és tehetetlen. Tegnap világossá tette, hogy soha többé nem lát esélyt az újrakezdésre. Csak jön a karácsony és nem bírnám ki nélküle. Arra gondoltam, holnaptól ismerkedni kezdenék akár a neten is, hátha jön valaki, aki addig el tudja feledtetni velem Őt. Nem akarok kihasználni senkit, de hátha felfigyelnék valakire, akit szomorúan is észreveszek. Ismerkedjek vagy nem?

2012. nov. 22. 17:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Utolsó te hü.lye i.dióta takarodj vissza anyádba te balf@sz!

A kérdező épp szenved a szakítás miatt te meg ilyen hü.lyeségeket beszélsz?? Másfél év alatt nyilván már volt szex! És aztán? Ettől még lehet boldog ..uram Atyám ments meg ilyen fanatikus szemetektől.

Kérdező; új ruha, smink, cipő. Csak lazán. Nagy apám 30 év után csalta meg mamát ...(pedig mama szüzen ment hozzá -.-")

Szóval csak lazán! Stabilan!

2012. nov. 22. 18:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Na ez érdekes mit szeretnél előbb tudni az illetőről mielőtt beszélgetni kezdel vele?
2012. nov. 22. 18:17
 13/18 A kérdező kommentje:
(((: köszönöm! és sajnálom a mamád, el se tudom képzelni, milyen lehetett :O
2012. nov. 22. 18:18
 14/18 A kérdező kommentje:
hát pl olyasmit, h hol lakik, h ne olyan emberrel kezdjek nagyon jóban lenni aki 200kmre lakik. vagy h egyáltalán milyen lányokat kedvel, ez az ismerkedős oldalak jó részén látszik. meg azért persze h hogy néz ki
2012. nov. 22. 18:19
 15/18 anonim ***** válasza:

jadilla fogadjunk te valami vallásos vakbuzgó vagy.

Sajnálatos dolog a szakítás, én is átestem rajta egyszer kétszer. Az ember többször lesz szerelmes, pláne fiatalon. Nem kell semmin se bánkódni, csak a szépre, jóra emlékezni. Jól kisírod magad szakítás után, felállsz és mész tovább. Pasiból van még pár, tuti lesz, akivel kölcsönös lesz a szerelem, addig meg keresgélni kell.

Szépen kicsíped magad, ha kilépsz a lakásból, mosolyogj és állj pozitívan az emberekhez. Aztán pasizni bárhol lehet, buszon, vásárláskor, séta közben vagy ha van valami hobbid akár azon keresztül is. Légy természetes :)

Az hogy most karácsonykor pasi nélkül maradsz... nabumm, akkor mi van? Legalább egy ajándékkal kevesebb kell :D

19 évesen még nem veszítettél semmit.

2012. nov. 22. 18:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Pont ezeket figyelem én is :)

Van igazásg benne,hogy figyelni kell a netes ismerkedéssel,tetszik a hozzáállásod,kezdel szimpi lenni :)

2012. nov. 22. 18:36
 17/18 A kérdező kommentje:
:) ennek örülök
2012. nov. 22. 18:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Merre laksz kérdező? Tudom, hogy nem látszik belőlem semmi, de ha a közelben laksz, lehet belőle egy Facebook profil, valamint egy találkozás is, amit nem szoktam sokáig halogatni. :) 22/F

Hogy ismerkedjél-e vagy sem, a válaszom: Most talán csak azért ismerkedsz, mert nem szeretnél egyedül lenni, kell az, hogy szeress valakit a nagy csalódás után. A leendő barátodban pedig keresed a volt barátod személyiségét, azokat a jegyeket amik rá emlékeztetnek mert hiányzik. Később pedig félő, hogy már nem érzel semmit egy új barát iránt, csak azért vagy vele, mert kellett valaki akire támaszkodhatsz, akivel együtt lehetsz. Ez csak az én feltételezésem, attól még nincs így a való életben is.

Ha abba belegondolok, hogy ugyanígy járok én is, bátran ismerkednék már az első napokban, ha úgy érzem kész vagyok rá, kész vagyok egy új emberbe szeretni, nem pedig az előző barátnőmet keresem csak benne.

2012. nov. 22. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!